Vertaa asuntoja

Aurinkorannikon suomalaisen koulun oppilaaksiotto syksyksi 2018

Aurinkorannikon suomalaisen koulun oppilaaksiotto syksyksi 2018

  • 19/01/2018

Maanantaina 22.1. alkaa Aurinkorannikon suomalaisen koulun uusien oppilaiden ilmoittautuminen ensi syksyksi. Ennakkotiedoista poiketen varausmaksua ei makseta ilmoittautuessa.

Koulun entisten oppilaiden ilmoittautuminen päättyi tänään perjantaina 19.1.18 Maanantaina 22.1. klo 9 Espanjan aikaa ja klo 10 Suomen aikaa on mahdollista uusien oppilaiden ilmoittautua, kertovat rehtori Tiina Raassila-Merikanto (oik) ja hallintosihteri Tiina Karlo.

Ilmoittautuminen

Tarkat ohjeet ilmoittautumiselle löytyvät koulun sivuilta, jossa aukeaa myös lomake maanantaiaamuna. Aikaisemmista tiedoista poiketen ilmoittautujien ei pidä maksaa varausmaksua! Rehtori painottaa, että kunhan he ovat käsitelleet hakemukset niin kouluun hyväksytyille lähetetään maksulomake. Käsittelyyn voi mennä parikin viikkoa, hän kertoo, eli kärsivällisyyttä tarvitaan. Maksamalla varausmaksun varmistetaan oppilaspaikka. Maksuajan mentyä umpeen, otetaan jonosta tulijoita heidän tilalle, jotka muuttivatkin mieltä eivätkä maksua ole maksaneet.

Lisätiloja

Koulun kannatusyhdistys tekee parhaansa löytääkseen lisätiloja, jotta kouluun voitaisiin ottaa noin 50-100 lasta enemmän kuin tänä vuonna. Viime syksynähän ilman paikkaa jäi iso määrä innokkaita tulijoita. Nytkin kysyntää on ollut sen verran, että koulu tulee olemaan taas kerran täynnä.

Tukikonsertti

Aurinkorannikon kamarikuoro pitää konsertin yhdessä koulun kuoron kanssa 1.2 Arroyo de la Mielin kirkossa klo 16. Konsertin tulolla kartutetaan stipendirahastoa ja oppilaiden kulttuuriharrastuskassaa.

Käy katsomassa Espanja.Comin Facebook -sivulta rehtorin haastattelu perjantaina 19.1

Close