Vertaa asuntoja

Bond-video julkaistu

Bond-video julkaistu

  • 02/10/2015

Eilen julkaistiin Max and The Ducks´ien Euroviisubiisi. Laulu “This Bond Is Tight” kilpailee Sveitsin Euroviisuehdokkaan paikasta.

Bond-videon julkaisujuhlat pidettiin Fuengirolan Iskelmäbaarissa, jossa ensin kuultiin lyhyt konsertti ja sitten katsottiin laulun musiikkivideo. Videon ohjasi ja käsikirjoitti Jaana Monto/SuperB Productions ja se kuvattiin Benalmádenan satamassa. Itse “Bondia” näyttelee José Luis López Pérez ja ohjat omiin käsiin ottavaa Bond Girliä solisti Niina-Maria Kemppainen. Videon voi käydä katsomassa linkistä:

This Bond Is Tight video

Laulu on nyt ladattu Sveitsin Eurovisio -sivuille kuukaudeksi ja marraskuun alussa sitä voi käydä äänestämässä. 20 eniten ääniä saanutta pääsee jatkoon. Sivu löytyy tästä:

Sveitsin Euroviisusivusto

Max and the Ducks´in ovat perustaneet nykyään Fuengirolassa asuvat Marcos Kuusjärvi ja Veli Eronen.

Marcos harmittelee, ettei videota voitu teknisistä syistä ladata Sveitsin sivuille. Laulu sieltä onneksi löytyy, toteaa Marcos. Tämä on mitä parasta europpalaista yhteistyöstä: suomalainen bändi kuvaa Espanjassa videon ja sillä kilpaillaan Sveitsissä!

Sveitsin viisuihin voivat kaikki osallistua ja lauluista äänestä kansallisuudesta huolimatta.

Laulun voi ladata iTunesista tai digianttilasta.

Pääkuva: vasemmalta: Marcos Kuusjärvi, Niina-Maria Kemppainen, Jaana Monto, Veli Eronen

Alakuva:

Marcos, Veli, Jirkka Jurvanen (kuvaus ja edit) Jaana, Niina-Maria, José, Heidi Sillanaukee (hiukset) ja Nina Heiskanen (tuotantoassistentti)