Vertaa asuntoja

Costa del Solin uimarannoille säilytyslokeroita

Costa del Solin uimarannoille säilytyslokeroita

  • 15/06/2017

Costa del Sol ymmärtää turistien arvon. Kaupungit parantavat palveluitaan ja uimarannoille on alkanut ilmestyä säilytyslokeroita.

Fuengirola ehti asentaa lokerot ensimmäisenä. Malagassa asia jo etenee ja muidenkin kaupunkien kanssa asiasta jo neuvotellaan.

Käyttöohjeet

Fuengirolassa lokerot löytyvät neljältä rannalta: Fuengirola, Castillo, Los Boliches ja Carvajal. Jokaisessa yksikössä on 50 lokeroa, jotka ovat kahta eri kokoa. Lokerot toimivat siihen suunnitellulla kolikolla, jonka voi ripustaa nilkkaan tai ranteeseen lokerosta löytyvällä hihnalla.

Säilytysmaksu riippuu säilytysajasta, esimerkiksi 1 tunti maksaa 1e ja koko päivä 5e. Pienissä lokeroissa voi myös ladata laitteita USB-kaapelilla, jonka energia lataukseen tulee aurinkopaneeleista. Säilytyslokeroiden ideoinnissa on ollut mukana Sara Catalapiedra (kuva alhaalla) BOX&SOL yrityksestä, joka vastaa lokeroiden myynnistä Andalusiassa. Neuvottelut muiden rantakaupunkien kanssa ovatkin käynnissä ja ensi kesänä voimmekin odottaa samaa palvelua useammalle rannalle.

Nettiyhteys

Lokeroiden yhteydessä on automaatti, josta voi ostaa WiFi-yhteyttä. Yhdellä eurolla saa päiväksi yhteyden, jonka nopeus riittää hyvin kommunikointiin eli WhatsApp-viesteihin ja sähköpostin selailuun. Lisänopeutta saa 3 eurolla/pvä 3Mb ja 5 eurolla 6Mb. Voit maksaa käteisellä, kortilla tai puhelimella. Kielivaihtoehtoina ovat englanti, espanja, saksa, venäjä ja ranska. Saralla on tiedossa suomalaisten suuri määrä Fuengirolassa ja suunnitteilla on, että ehkä ensi kesänä mukana olisi myös suomenkieliset ohjeet.

Close