Vertaa asuntoja

Ensimmäiset Espanjan Asuntomessut Fuengirolassa lokakuussa

Ensimmäiset Espanjan Asuntomessut Fuengirolassa lokakuussa

  • 23/08/2016

Espanja.Com järjestää suomalaisille asuntomessut Fuengirolassa sunnuntaina 23.10. Messuilla on tietoa asunnon ostamisesta, vuokraamisesta ja muista asumiseen liittyvistä aiheista.

Espanjan kiinnostus kasvaa kiihtyvästi toteaa Espanja.Com´in toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Olemme Espanja.Com toimituksessa huomanneet yhä nopeammin kasvavan tiedonjanon ja päätimme järjestää tapahtuman, jossa voi yhdestä paikasta löytää vastauksen lukuisiin Espanjassa asumiseen liittyviin kysymyksiin.

Näytteilleasettajia

Espanjan Asuntomessut pidetään Fuengirolan satamaa vastapäätä olevassa Hotel Las Palmeraksessa. Paikalle tulee monipuolisesti näytteilleasettajia. Paikalliset kiinteistönvälittäjät esittelevät osto- ja vuokrakohteitaan ja heiltä voi nyt henkilökohtaisesti tiedustella kaikista itseä kiinnostavista kiinteistöistä ja asunnoista. Mukana on myös muita asumiseen liittyviä yrityksiä eri aloilta kuten vakuutus, remontointi, sisustus jne.

Luentoja

Messuilla jaetaan tärkeää ja hyödyllistä tietoa useamman luennoitsijan voimin. Aamusta iltaan kerrotaan tietoiskuja mm. ostoprosessista, lakipykälistä ja käytännön asioista. Paikalliset toimijat osaavat kertoa kokemuksella miten ongelmilta vältytään ja asiat hoituvat sujuvasti.

Messukooste

Jos et pääse messuille, niin voit rekisteröityä jo nyt nettisivuillamme ja lähetämme sinulle tapahtumasta koosteen messujen jälkeen, mainitsee Ismo Ivakko. Näin kaikki Espanjassa asumisesta ja asunnoista kiinnostuneet pääsevät hyötymään messujen annista.

Messuista saa päivitettyä tietoa seuraamalla Facebookissa: Espanjan Asuntomessut.

Messut ovat auki klo 11-19 ja sinne on vapaa pääsy. Tervetuloa Espanjan Asuntomessuille!

Lisätietoawww.espanjanasuntomessut.com

Osoite: Hotel Las Palmeras, Calle Martinez Catena 6, Fuengirola.

Hotelli sijaitsee aivan Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä.
Katso kartta messusivuilta!

Close