Vertaa asuntoja

Espanja.Com tiimi vahvistui rautaisilla ammattilaisilla

Espanja.Com tiimi vahvistui rautaisilla ammattilaisilla

  • 06/03/2017

Internet on päivän sana ja se näkyy nettimedia Espanja.Comin käyttäjä- ja lukijaluvuissa. Kasvua vahvistamaan on palkattu kaksi pätevää ammattilaista.

Espanja.Com on suurin suomeksi Espanjasta tietoa jakava media. Haimme joukkoomme iloisia ja päteviä ammattilaisia, ja molempiin tehtäviin olikin runsaasti hakijoita, kertoo toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Olemme valinneet joukosta parhaat ja tästä on hyvä jatkaa, toteaa tyytyväinen luotsi.

Atte Santala

Sekä verkko- että visuaalisen puolen suunnittelijana aloitti jo kuukausi sitten Atte Santala, joka on asunut Aurinkorannikolla vajaa kaksi vuotta. Hänellä on monipuolinen kokemus sekä verkkosuunnittelijana, kuvaajana että graafisena suunnittelijana. Tämä onkin minulle aivan unelmapaikka, toteaa Atte. Saan toteuttaa itseäni monipuolisesti ja olla luomassa uutta. Atte myös suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa mainokset asiakkaillemme.

Laura Pöntinen

Markkinointi- ja myyntiassistentin haastavissa saappaissa aloitti tänään Laura Pöntinen. Laura oli Espanja.Comissa työharjoittelijana viisi vuotta sitten, joten alue ja työympäristö ovat tuttuja. Laura on asunut useassa maassa, mutta veri veti takaisin Espanjaan ja oli kiva tulla tuttuun yritykseen. Espanja.Com on kasvanut näiden viiden vuoden aikana, toteaa Laura. Täällä on nyt niin monta erilaista markkinointikanavaa, että varmasti löytyy jokaiselle yritystyypille ja koolle juuri heille sopiva paketti, jolla he saavuttavat juuri heidän kohderyhmänsä asiakkaat. Laura on erikoistunut sosiaalimediaan, joka taito tulee varmasti hyödyntämään sivustomme käyttäjiä. Laura odottaa innolla yhteistyötä Espanja.Comin vanhojen ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Espanja.Comin joukko toivottaa uudet työkaverit lämmöllä mukaan tuottamaan toimivaa ja informatiivista nettimediaa!

Close