Vertaa asuntoja

Espanja.Comilla 30 000 Facebook tykkääjää

Espanja.Comilla 30 000 Facebook tykkääjää

  • 05/03/2017

Espanja.Com ylitti viime viikolla historiallisen rajan, sivustomme Facebook ryhmässä on nyt yli 30 000 tykkääjää. Se on hurja saavutus suomenkieliseltä nettimedialta niin Suomessa kuin Espanjassa.

Nettimediamme jyrkästi nouseva kasvukäyrä kertoo Espanjan kiinnostavuudesta ja erityisesti panostuksestamme sivuston sisältöön sekä artikkeli että videopuolella, kertoo toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Sivustoltamme löytyvät niin asunnot, yritykset kuin informaatio. Olemme tarkkoja informaation sisällöstä ja pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan tarkistamaan faktat ja päivittämään artikkeleita. Uskommekin, että sisältömme luotettavuus ja tekemisemme ammattitaito on menestyksemme takana, painottaa Ismo.

Julkaisemme päivittäin Facebookissa tuoreet uutiset ja asunnot ja näin Espanjan ystävät pysyvät ajantasalla. Nettimedia kiinnostaa tänäpäivänä kuluttajia, sillä se on helppo käyttää juuri silloin kun sitä tarvitsee; kaikki on klikkauksen päässä.

Erityisesti videot ovat lisänneet suosiotaan. Teimmekin tapahtumasta kiitokseksi lukijoillemme Espanja-tunnelmaisen videon ja mikäs muu kuin flamenco sopi teemaksi. Videon tähtinä ovat yhteisyökumppanimme Manuel Lozano Aragüez ja hänen vaimonsa Maribel Alcántara López. Toimistomme väellä oli hauskaa koittaessamme oppia perusaskeleita, muistelee Ismo.

Espanja.Com Youtube -kanavalta löytyvät muutkin videot kuten esimerkiksi Muuttajien tarinoita -sarja, jossa haastatellaan Espanjaan muuttaneita suomalaisia. Siellä on myös videoita espanjalaisesta elämästä kuten tammikuinen Kuninkaiden kulkue, keväiset kansainväliset päivät ja uusimpana fiilistelyä tämän vuoden karnevaaleista.

Olemme nyt kaikilla mittareilla suurin suomalalainen media Espanjassa. Tästä on hyvä jatkaa, toteaa Ismo. Kiitämme suuresti kaikkia lukijoitamme ja pyydämmekin palautetta, että minkälaista sisältöä toivotte. Toiveita voi lähettää sähköpostilla: costasunguide@gmail.com tai Facebookissa viestiä.

Close