Vertaa asuntoja

Espanjalaista barokkioopperaa Suomessa

Espanjalaista barokkioopperaa Suomessa

  • 30/08/2016

Nyt on mahdollista päästä myös Suomessa aitoon espanjalaiseen tunnelmaan. Los Elementos barokkiooppera kiertää Suomea syys-lokakuussa upealla monitahoisella esityksellä.

Savoy teatterissa esitetään ensimmäistä kertaa Suomessa espanjalainen barokkiooppera. Modernisoidussa esityksessä käytetään musiikin lisäksi video- ja valomaailmaa sekä mukana on kolme flamencotanssijaa sekä Ensemble Nylandia orkesteri kapellimestarina Matias Häkkinen.

Antonio de Literesin (1637-1747) säveltämä teos Los Elementos kertoo luonnonvoimista. Ohjaaja Ville Saukkonen on tuonut teoksen nykyaikaan ja ilmastonmuutos näkökantaan. Vaikka aihe on vakava, niin tulkinta on humoristinen. Flamencotanssijat, puvustus ja laulajien vahva tulkinta tekevät esityksestä kauniin ja vangitsevan teoksen, kertoo idean äiti soprano Angelika Klas. Teos puhuttelee myös meitä esittäjiä vahvasti.

Esityksen kieli on espanja, tekstitys suomeksi.

Kaikenkaikkiaan esityksiä on neljällä paikkakunnalla

  • Helsinki 30.9 ja 1.10
  • Lohja 5.10
  • Porvoo 6.10
  • Hämeenlinna 12.10

Liput

Espanja.Com lukijat saavat Savoyn esityksen lipuista 10% alennuksen antamalla ostaessa koodin  “Elementos”. Etu voimassa 15.9 asti.Liput alkaen 30,50€ Savoy-teatterista 09-310 12000 tai  www.ticketmaster.fi

Yli 10 hengen ryhmät voivat myös tilata teoksen esittelyn ennen esitystä Savoyssa 30.9. Tiedustelut sähköpostilla: p.tuhkalainen@gmail.com

Lippuja myynnissä kaikkiin esityksiin: Netticket, Lippupiste ja Lippupalvelu sekä tuntia ennen ovelta

www.loselementos.fi
www.facebook.com/loselementos2016

Close