Vertaa asuntoja

Espanjan Asuntomessukilpailu -voita majoituspaketti Benalmádenassa

Espanjan Asuntomessukilpailu -voita majoituspaketti Benalmádenassa

  • 27/03/2017

Historialliset toiset Espanjan Asuntomessut ovat tulevana viikonloppuna. Kaikkien rekisteröityneiden kesken arvotaan majoituspaketti upeassa Benalmádenan huvivenesatamassa.

Nyt kannattaa rekisteröityä Espanjan Asuntomessuille vaikka et pääsisikään paikanpäälle! Rekisteröityneille lähetetään infoa messuilta ja kaikkien messuilla kävijoiden ja netissä rekisteröityneiden kesken arvotaan kahden hengen kolmen yön majoituspaketti kuuluisassa Benalmádenen huvivenesatamassa. Kilpailun palkinnon sponsoroi Benalmádenan satamassa sijaitseva kiinteistönvälitys- ja vuokrausyritys West Wind Rentals & Properties.

Jos sinulla on unelma Espanjassa asumisesta tai lomailusta niin nyt kannattaa tulla hakemaan tietoa ja asuntoja messuilta. Luennot ovat perjantaina 31.3 suomeksi ja lauantaina 1.4 englanniksi. Suomalaiset ja kansainväliset näytteilleasettajat ovat paikalla molempina päivinä. Messuille on vapaa pääsy ja ovet ovat auki klo 10-17 hotelli Las Palmeraksessa Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä.

Katso lisätietoa ja rekisteröidy: www.espanjanasuntomessut.com

Kilpailun säännöt

  • Arvonta suoritetaan maanantaina 3.4.2017 ja voittajille ilmoitetaan sekä Facebook postauksessa että henkilökohtaisesti.
  • Pakettiin kuuluu majoitus kahdelle hengelle kolme yötä ja tervetuliaispaketti
  • Majoituspaketti on voimassa vuoden 2017 loppuun, pois lukien pääsiäinen ja heinä-elokuu.

Artikkelin kuva: Riitta Eskelinen

Close