Vertaa asuntoja

Espanjan Asuntomessut herättäneet laajasti kiinnostusta

Espanjan Asuntomessut herättäneet laajasti kiinnostusta

  • 15/09/2016

Lokakuussa Espanja.Comin järjestämät Espanjan Asuntomessut on saanut myönteisen vastaanoton. Messukävijöitä on tulossa Suomesta asti ja näytteilleasettajia jopa Costa Blancalta.

Historialliset ensimmäiset suomalaiset asuntomessut Espanjassa järjestetään 23.10 Fuengirolassa. Idean isä Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko on tyytyväinen messujen saamaan vastaanottoon. Selvästi oli jo aika näille messuille, toteaa Ismo. Espanjan kiinnostus lisääntyy huimaa vauhtia ja moni suomalainen on kertonut tulevansa tänä talvena ostamaan asuntoa. Messut tarjoavatkin mahdollisuuden asunnon etsijille löytää kaikki tieto kerralla, saman katon alta.

Jopa Costa Blancalta asti ollaan oltu kiinnostuneita messuista ja sieltä onkin välittäjiä tulossa esittelemään tarjontaansa. Onhan se suomalaisten toiseksi suosituin alue Espanjassa.

Samantien kun messut julkistettiin, niin Suomessa alettiin katsomaan lentoja Málagaan. Samana viikonloppuna pidettävät FugeFestit tuovat rannikolle suuren joukon suomalaisia ja he ovatkin täyttäneet lentokoneet, mutta uutuutena ovat Centro Finlandia Travelsin järjestämät suorat lennot Tampereelta Málagaan juuri messujen aikaan ja siellä on vielä tilaa.

Jos kuitenkin käy niin, ettei messuille pääse paikanpäälle, niin ei hätää, lohduttaa Ismo. Me lähetämme messukoosteen ja tietopaketin kaikille messuille rekisteröityneille. Rekisteröinti on jo nyt käynnissä nettisivuillamme: www.espanjanasuntomessut.com.

Lisätietoa

www.espanjanasuntomessut.com
Facebook: Espanjan Asuntomessut