Vertaa asuntoja

  • 28/06/2017

Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut lokakuussa Fuengirolassa

Nettimedia Espanja.Com järjestää ensi lokakuussa ensimmäiset isot suomenkieliset Terveys- ja Hyvinvointimessut Espanjassa. Samalla viikolla saa tietoa myös asumisesta Espanjan Asuntomessuilla sekä voi nauttia suomalaisesta musiikista Fugefesteillä.

Terveys ja hyvinvointi ovat nousseet yhdeksi matkailun tärkeimmiksi teemoiksi. Tämä näkyy myös Espanjassa, missä erityisesti Aurinkorannikolla on monipuolisesti alan palveluja saatavilla suomenkielellä. Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut keräävät yhteen paikkaan kaikki alan osaajat. Alueen suomalaisille asukeille ja lomalaisille tämä tietää mielenkiintoista ja hauskaa päivää tutustuen uusiin tuotteisiin ja hoitomuotoihin. Näytteilleasettajat kertovat tuotteistaan ja palveluistaan, tekevät näytehoitoja ja myynnissä on myös tarjoustuotteita. Luennoilla saat tietoa asiantuntijoilta eri aiheista ja voit tulla esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan sinua kiinnostavista aiheista.

Messut pidetään keskiviikkona 18.10 klo 10-17 hotelli Las Palmeraksessa, Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä. Liity messujen Facebook tapahtumaryhmään (Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut) ja saat tietoa näytteilleasettajista ja luennoista.

Samalla viikolla runsaasti tapahtumia

Torstaina 19.10 pidetään jo 3. Espanjan Asuntomessut samassa paikassa hotelli Las Palmeraksessa. Nettimedia Espanja.Comin järjestämillä messuilla kuullaan tietoa ja kokemuksia Espanjassa asumisesta ja lomailusta. Mukana näytteilleasettajia ja koko päivän kuullaan asiantuntijaluentoja. Messut ovat auki klo 11-18. Lisätietoa www.espanjanasuntomessut.com ja Facebook: Espanjan Asuntomessut. Rekisteröidy jo nyt messuille niiden nettisivuilla ja saat tuhdin tietoa täynnä olevan messupaketin sähköpostilla. Voit rekisteröityä, vaikka et tällä kertaa pääsisikään messuille.

Perjantaina ja lauantaina 20.-21.10 Fuengirolassa raikaa suomalanen musiikki. Fugefest järjestetään jo kolmannen kerran. Sinne on tulossa suomesta neljä charter -lentoa, joten odotettavissa onkin talven vauhdikkain viikko Aurinkorannikolla. NYt kannattaa tulla jatkamaan kesää Espanjan aurinkoon!