Vertaa asuntoja

Fuengirola Lionsilla huikea kausi

Fuengirola Lionsilla huikea kausi

  • 15/05/2018

Fuengirola Lions –rullakiekkojuniorit nappasivat Andalusian liigassa voiton kaikissa kolmessa kategoriassa. Syksyn kausi aloitetaan 22-23. syyskuuta kansainvälisellä rullakiekkoturnauksella.

Fuengirolan Lions tyhjensi pokaalipöydän Sevillassa järjestetyssä Andalusian Liigan playoff-peleissä. Voitto saatiin kaikissa juniorisarjoissa (Benjamin, Alevin sekä Infanti). Kotiin tuotiin myös eniten pisteitä pelissä tehneiden pokaalit kaikissa sarjoissa (Benjamin – Eliel Kärkölä, Alevin – Aaron Jääskeläinen, Infantil – Lukas Rantanen) sekä parhaan maalivahdin palkinto Benjamin sarjassa (Mio Rantanen).

Voitto kaikissa liigoissa

Fuengirola Lions osallistui kauden aikana viiteen eri liigaan voittaen ne kaikki. Liigat olivat Liga Sur, Liga Andaluza senior, Liga Andaluza infantil, Liga Andaluza alevin ja Liga Andaluza benjamin.

Kauden aikana pelaajille on kertynyt pelimatkoja, sillä Liga Sur ottelut on pelattu Fuengirolan lisäksi Sevillassa, Murciassa, Agilasissa sekä Cartagenassa. Liga Andaluzan pelit puolestaan on käyty Fuengirolassa ja Sevillassa. Tulevalla kaudella on tarkoitus pelata myös Chiclanan kentällä Cadizissa.

Uudet pelaajat tervetulleita

Uusi kausi starttaa syyskuussa kansainvälisellä rullakiekkoturnauksella 22-23.9.2018. Pelijoukkueisiin rekrytoidaan jo uusia pelaajia. Eli jos rullakiekko kiinnostaa ota yhteys sähköpostitse fuengirolalions@gmail.com
tai facebookin kautta. Aiempaa kokemusta rullakiekosta ei edellytetä ja kaikissa joukkueissa on ollut voittoisalla kaudella mukana myös vasta harrastuksen aloittaneita.

Tiedot ja kuvat: Lions Fuengirola

Close