Vertaa asuntoja

Fuengirola Outlet marraskuussa

Fuengirola Outlet marraskuussa

  • 28/09/2017

Marraskuun 9.-11. päivinä järjestetään Fuengirolassa Outlet -tapahtuma, jossa kauppiaat voivat vauhdittaa syksyn myyntiä ja asiakkailla on mahdollisuus tehdä löytöjä. Yrittäjät voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan vielä perjantaihin 29.9. asti.

“Outlet y promoción Fuengirola” – tapahtuman tavoite on auttaa ja kehittää paikallisten yrittäjien toimintaa. Marraskuu on ajankohta, jolloin on mainio aika tyhjentää varastoa ja tehdä tilaa uusille kausituotteille.

Fuengirolan kaupunki tukee tapahtumaa ja osallistuvat yritykset saavat mahdollisuuden hyödyntää ilmaiseksi esimerkiksi liikkeen edustaa ja laittaa myyntipöydän ulos tapahtuman ajaksi. Tapahtumaan osallistuvien liikkeiden tulee ilmottautua tapahtumaan ja täyttää osallistumisen edellytykset.

Yrittäjä osallistu tapahtumaan!

Outlet tapahtuma on paikalliselle yrittäjälle hyvä mahdollisuus tehdä toimintaansa näkyväksi ja toki myydä pois varastoon kertyneitä tuotteita. Liikkeillä, jotka voivat osallistua Outlet tapahtumaan tulee olla

  • liike, jolla on toimitila Fuengirolassa tapahtuman aikana aletuotteet hinnoitellaan selkeästi ja outlet teeman mukaisesti tuotteilla on lisäale tai uudet tuotteet myydään erikoistarjouksena
  • liike pidetään auki kaikkina tapahtumapäivinä 9.,10. ja 11. marraskuuta
  • Hakulomake tulee palauttaa perjantaihin 29.9. klo 14:00 mennessä.
  • Lomakkeen voi hakea Fuengirolan kaupungintalolta tai sen voi tulostaa netistä (tästä linkistä).
  • Hakemus toimitetaan joko kaupungintalolle (Registro) tai lähetetään täytettynä sähköpostitse comercio@fuengirola.org.

Muista tukea paikallista yrittäjyyttä

Ostoksille suuntaavan kannattaa painaa muistiin Outlet-tapahtuma ja hyödyntää tuotetarjoukset. Marraskuussa voi miettiä jo lähestyvää joulua ja tehdä vaikka lahjaostoksia hyvissä ajoin ja hyvillä hinnoilla.

Tiedot: Fuengirolan kaupunki

 

Close