Vertaa asuntoja

Fugefest soi taas ensi viikolla

Fugefest soi taas ensi viikolla

  • 10/10/2017

Viikon päästä tuo kolmas Fugefest Fuengirolan Palacio de la Paziin Suomen huippumuusikoita ja monta lentokoneellista festariväkeä. Samalla viikolla myös kahdet suomalaiset messut hotelli Las Palmeraksessa.

Suomen syyslomien aikaan sijoittuva musiikkifestivaali on saanut paikkansa musiikin ystävien kalenterissa. Viime vuoden 4000 kävijämäärästä noin puolet tuli Suomesta. Tänä vuonna charter -lentoja Aurinkorannikolle lennetään neljä. Vielä on tilaa kahteen koneeseen, joista toinen lähtee Tampereelta ja toinen Helsingistä. Lippuja on myyty hyvin, kertoo festaria Espanjan päässä järjestävä Antti Pekkarinen. Nyt olemme myyneet jo 1 1⁄2 kertaisesti viime vuoteen verrattuna. Tavallisia lippuja on jäljellä, mutta VIP -liput on loppu. Lippuja voi kysyä Centro Finlandiasta Fuengirolasta.

Tunnettuja konkareita ja yllätysesiintyjä

Esiintyjäkaartista löytyy jokaiselle jotakin. Mukana on mm. jokavuotinen suosikki Jari Sillanpää, pitkän uran tehneet Eini ja Markku Aro ja supersuosittu Neljänsuora, joka sekin on ensi vuonna soittanut jo 20 vuotta. Remun viimeinen kiertue Remu & Hurriganes: Last Call aloittaa keikkailun Fugefesteillä ja se päättyy tammikuussa Helsingin jäähalliin. Lauantaina joukkoon liittyy mukaan yllätysesiintyjä!

Suomalaisia makuja

Festivaaleilla liikkuu ruoka ja juoma. Viime vuonna myytiin 4000 suomalaista grillimakkaraa ja tänä vuonna on varauduttu 5000 makkaralla. Lonkeron 7000 tölkin myyntimäärä ylitti suosiossa oluen. Viime vuonna kaikki toimi hyvin, joten suuria säätöjä ei tarvinnut tehdä, toteaa Antti. Tänä vuonna baarit ovat entistä näyttävämpiä ja tarjolla on mm. suomalaista laatuginiä sekä Hollannin markkinoille suunniteltua Suomessa tehtyä Salmari -juomaa. Se on nyt ensi kerran myynnissä Espanjan markkinoilla eikä sitä ole myynnissä Suomessa.

Viikonlopun ohjelma-aikataulu

PERJANTAI
17.00 OVET AUKEAA
17.30 MARKKU ARO
19.00 JARI SILLANPÄÄ
20.30 EINI
22.00 NEON
23.30 LAURI TÄHKÄ

LAUANTAI
16.00 OVET AUKEAVAT
17.00 NELJÄNSUORA
18.45 REMU & HURRIGANES feat MIKE MONROE
21.00 YLLÄTYSESIINTYJÄ
22.00 JUHA TAPIO
23.45 DINGO

Lisätietoa: www.fugefest.fi

Kahdet suomalaismessut

Ensi viikolla on festariväelle ja muille rannikon asukkaille muutakin ohjelmaa. Nettimedia Espanja.Com järjestää kahdet asiantuntijamessut, joissa on mahdollista tavata paikallisia suomalaisia ja kansainvälisiä yrittäjiä. Keskiviikkona 18.10 vietetään päivä terveyden ja hyvinvoinnin merkeissä ja torstaina Espanjassa asumisen teemassa. Molemmat messut järjestetään hotelli Las Palmeraksessa, Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä. Messuinfopaketin saa myös liittymällä messulistalle kumpaisenkin messun nettisivuilla. Lue lisää artikkelissa tästä.
Lisäinfoa:
Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut
Espanjan Asuntomessut

Lue viime vuoden Fugefest tunnelmista täältä.

Close