Vertaa asuntoja

Haluatko töihin näihin maisemiin?

Haluatko töihin näihin maisemiin?

  • 11/12/2016

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä aloittamaan jokaisen työpäiväsi näissä kauniissa maisemissa ja iloisessa ilmapiirissä! Espanja.Com hakee tiimiinsä kahta myyntineuvottelijaa Benalmádenan toimistoonsa.

Espanja kiinnostaa asuin- ja työpaikkana kasvavassa määrin. Erityisesti Aurinkorannikon suomalainen työväestön määrä kasvaa vauhdikkaasti, sillä suomalaiset yritykset siirtävät tänne toimipisteitä ja uusiakin perustetaan kuukausittain. Upea ilmasto, rento ilmapiiri ja yleinen edullinen hintataso houkuttelevat etelään työntekijöitä. Hintataso näkyy myös palkkatasossa, joka on noin puolet Suomen palkoista.

Avoimet paikat

Espanjan suurin ja nopeiten kasvava suomalaismedia Espanja.Com tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Haemme tiimiimme kokopäivätyöhön kahta myyntineuvottelijaa. Netissä on tulevaisuus, toteaa toimitusjohtaja Ismo Ivakko. -Tämä näkyy nopeasti kasvavissa lukijaluvuissamme. Nettimedia on joustava ja aina lukijan tavoitettavissa. Tämä kiinnostaa myös mainostajia ja innostunut ja ideoiva myyjä saakin tuloksia aikaan. Täällä paikanpäällä asiakkaamme ovat sekä suomalaisia, espanjalaisia että kansainvälisiä. Lukijoistamme iso osa vaikuttaa kuitenkin Suomessa, joten suomalaisetkin asiakaskontaktit ovat tärkeitä.

Meillä voit monipuolisesti toteuttaa itseäsi, kertoo markkinointivastaava Laura Pöntinen, joka kaipaa myyntipuolelle tehokkaita tekijöitä. Nopeatempoinen ympäristö sopii itsenäiselle ja omatoimiselle ihmiselle, joka nauttii työtehtävien vaihtelevuudesta. Täällä oppii aina jotain uutta! Meillä on myös toimistolla mukava ja rento ilmapiiri.

Ympäristö

Lapsiperheille Aurinkorannikolla on suomalainen koulu sekä laadukkaita espanjalaisia kouluja. Harrastusmahdollisuuksia riittää maalla, meressä ja ilmassa. Espanjankieltä on mahdollista opiskella sekä kursseilla että yksityistunneilla. Katso VIDEOLTA tunnelmia Espanjasta ja tutustu Espanja.Com nettimediaan.

Hakemukset

Työhaastattelut tehdään sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sopivien kandidaattien löydyttyä paikka täytetään. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa ja maahan muutossa.

Lähetä meille CV ja hakemus kuvan kera palkkatoivomuksineen. Ja mikäli olisit tulossa Espanjaan, niin kerro myös miksi haluat muuttaa Espanjaan. Sähköposti: costasunguide@gmail.com.

Edellytämme

Myyntineuvottelija

  • suomen ja englannin erinomainen sekä kirjallinen että suullinen taito
  • espanjan kieli plussaa
  • idearikas ja mahdollisuuksien näkijä
  • sinnikäs toteuttaja ja motivoitunut työntekijä
  • itsenäinen ja oma-alotteinen asenne
  • kokemusta myyntityöstä ja asiakassuhteiden hoitamisesta
  • sosiaalisen median markkinoinnin ymmärrys plussaa

 

Close