Vertaa asuntoja

Junalla lomalle!

Junalla lomalle!

  • 26/05/2016

Renfe on lanseerannut kesäkuun tarjouskampanjan. Junalippuja Manner-Espanjan alueella voi ostaa jopa 70% alennuksella.

Renfe on päättänyt vauhdittaa kesälippujen myyntiä kampanjoilla. Esimerkiksi Madridista tai Barcelonasta pohjoiseen kannattaa suunnata kesäkuussa maanantai-torstai välisenä aikana, silloin junalippuja myydään 70% alennuksella.

Etelään puolestaan kampanjoidaan viikonloppumatkoja 50% junalippujen alennuksella. Vierailu Renfen tarjoussivustolla muistuttaa junamatkailun monista mahdollisuuksista. AVE-junien ja kaukojunien liput kannattaa ostaa ennakkoon, sillä hinnat ovat aina edullisempia mitä aiemmin matkan varaa.

Espanjaan voi tutustua mainiosti junalla. Oman matkasuunnitelman lisäksi voi hyödyntää valmiita reittejä esimerkiksi hypätä Galician turistijunaan ja valita kierroksen kuten Ruta de Faros, Ruta de los Pazos y Jardines Historicos tai Rutas del Vino.
Kierrokseen kuuluu junamatkan lisäksi opastus ja kuljetukset kohteessa.

Alennuskortit

Jos ikää on yli 60 vuotta kannattaa matkustajan hakea Renfen alennuskortti Tarjeta Dorada kortilla saa esimerkiksi AVE junissa 40% alennuksen viikolla ja perjantaista sunnuntaihin 25% alennuksen. Myös yli 65% invaliditeetilla saa kyseisen kortin. Jos tarvitset avustajan ja se mainitaan kortissa, niin myös avustaja saa alennuksen matkanhinnasta. Lähijunissa sillä saa 40% alennuksen.

Tarjeta Dorada kortti maksaa 6€, on voimassa vuoden kerrallaan ja se haetaan Renfen toimipisteestä. Tarkempaa tietoawww.renfe.com/EN/viajeros/tarifas/tarjeta_dorada.html. Espanjassa usein matkaillut Anne Hemming kertoo, että Dorada kortti toimii myös pitkänmatkan busseissa.

Renfellä on muitakin erilaisia alennusryhmiä, esimerkiksi opiskelijoille, ryhmille, nuorille jne. Lue tästä kaikki.

Tiedot: Renfe.es/Europapress

Close