Vertaa asuntoja

Kiinteistösijoitusten aika on nyt

Kiinteistösijoitusten aika on nyt

  • 05/09/2015

Espanja talous kohentuu ja nyt on aika sijoittaa kiinteistöihin. Viiden tai kymmenen vuoden päästä on turha miettiä, että olisi pitänyt toimia kun hinnat olivat vielä alhaalla.

Idealista.com kiinteistöportaali julkaisi listan sijoituksista joihin olisi tartuttava nyt eikä vuoden päästä.

1. Asunnon osto. Jos mietit, että hinnat ovat vielä korkeat muista että kun talous kohentuu ovat hinnat viiden vuoden päästä vielä paljon korkeammat. Ilmassa on merkit kiinteistöjen hintojen palautumisesta eli jos aiot ostaa, nyt on aika hyötyä edullisemmista hinnoista.

2. Kun talous kohenee nousevat hinnat ja samoin inflaatio joka syö pääomaa. Miksi et käyttäisi pääomaa?

3. Kiinteäkorkoinen laina. Oletetaan, että ostat asunnon ja päädyt vanhan mallin mukaan valitsemaan vaihtuvan koron. Muutaman vuoden päästä harmittelet ettet valinnut kiinteää 2-3% korkoa joihin tänä päivänä vielä voit sitoa lainasi.

4. Loma-asunnon osto rannikkoalueilta on nyt edullista. Turismi kukoistaa ja kysyntä loma-asunnoille kasvaa. Vuonna 2020 on turha unelmoida kakkosasunnoista tämän päivän hinnoilla.

5. Sijoitus liikehuoneistoon uudella alueelle on sijoitus tulevaisuuteen. Kasvualue, joka nyt näyttää autiolta on kymmenen vuoden päästä vilkas liikekeskus jossa liiketilanomistaja saa jatkuvan vuokratuoton edullisesti ostamalleen liiketilalle.

Tiedot: Idealista.com

Close