Vertaa asuntoja

Koti Espanjassa rekisteröityminen ja arvonta

Koti Espanjassa rekisteröityminen ja arvonta

  • 12/04/2018

Rekisteröidy ennakkoon Koti Espanjassa tapahtumaan. Osallistut samalla 1 x 300 euron arvoisen hotellimajoituspakettien arvontaan. Palkintona arvotaan majoituspaketit Costa Blancalle tai Costa del Solille.

Arvonta

Kaikkien rekisteröityneiden kesken arvotaan  1 kpl 300 euron arvoinen hotellimajoituspaketti.

Palkinto on käytettävä vuoden 2018 aikana. Voittaja arvotaan perjantaina 20.4.2018. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvonnan ehdot

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen rekisteröitymislomake ennakkoon netissä, sisääntulossa tai paperinen lomake saapuessa tapahtumaan.

Osallistujat vastaavat tietojensa oikeellisuudesta, johon kilpailun järjestäjä ottaa yhteyden voiton ratkettua. Yhteydenotto tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Palkintomatka on henkilökohtainen, eikä sitä voi miltään osin muuttaa rahaksi, eikä vaihtaa toiseksi palkinnoksi. Majoituspaketin arvo on 150 euroon saakka, tämän ylittävät kulut ovat voittajan vastuulla.

Arvonnan järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan rajoittuu näissä ehdoissa mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Voittaja vastaa itse matkoista, mahdollisien lisämajoituskulujen sekä vakuutuksien (esim. matka-, tapaturma- ja henkivakuutus) hankkimisesta.

Rekisteröityneiden nimi- ja yhteystietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimin tavoin.

Rekisteröidy

Oletko tulossa Koti Espanjassa tapahtumaan sunnuntaina, mutta et ole vielä rekisteröitynyt. Rekisteröidy ennakkoon täältä

Close