Vertaa asuntoja

Kuppilat kuntoon Aurinkorannikolla

Kuppilat kuntoon Aurinkorannikolla

  • 25/10/2017

Jyrki Sukula laittaa nyt vuorostaan Aurinkorannikon ravintoloita uuteen uskoon. Kaksi ravintolaa sai uuden vaihteen päälle. Espanja.Com kävi haastattelemassa Jyrkin tunnelmia kuvauspäivistä ja espanjalaisista mauista.

Suosittu ”Kuppilat kuntoon” -ohjelma vierailee 4. tuotantokaudella myös Espanjassa. Kuvaukset olivat viime ja tällä viikolla ja tuotantokausi alkaa nelosella helmikuussa 2018. Tuotantoryhmä on saanut useita vuosia pyyntöjä tulla ravintoloihin eri puolille Espanjaa. Tällä kertaa mukaan valittiin kaksi ravintolaa Aurinkorannikolta, toinen Torremolinoksesta ja toinen Fuengirolasta.

Ohjelmassa mukana olevat ravintolat saavat pitkäänkin tukea ohjelman teon jälkeen. Koitamme oikeasti auttaa yrityksiä, niin paljon kuin voimme, kertoo Jyrki. -Suurimpana haasteena yleensä on muutoksen tarpeen ymmärtäminen. Seuraamme tilannetta kuvausten jälkeenkin ja tulen vielä uudestaan käymään katsomaan miten linja on pitänyt.

Jyrki kertoo syöneensä useassa ravintolassa Málagan ja Fuengirolan välillä, mutta kovin laadukasta ravintolaa ei ollut löytynyt. Ruoista yleisesti liha- ja kalaruoat olivat jääneet maistuvina mieleen. Tuoreiden vihannesten puutetta hän hieman ihmetteli. Miehellä itsellään on luomuviinitila Italiassa, missä perhe asuu, sekä maitotila Suomessa. Myös kanoja ja kaloja kasvaa omilla tiluksilla, joten tiedossa on miten puhtaita raaka-aineita saadaan.

Katso videolta Jyrkin haastattelu.

Close