Vertaa asuntoja

Malagan kuuluisat Feriat juhlitaan taas 13.-20.8

Malagan kuuluisat Feriat juhlitaan taas 13.-20.8

  • 03/08/2016

Costa del Solin isoimmat tai ainakin kauneimmat feriat tarjoavat ilmaisia konsertteja, katutaidetta ja valtavan feria-alueen huvituksineen.

Feriat jakautuvat kolmeen pääosa-alueeseen. Feria-aluella (Recinto Ferial) “messukeskuksen” takana on joka ilta huvipuistolaitteet, noin 240 casettaa eli eri ryhmän pitämää “telttaa” ja monenlaista ohjelmaa sekä ruokaa tarjolla. Varustaudu tungokseen ja meteliin sekä pidä lompakko visusti turvassa. Meno alkaa espanjalaisittain vasta lähempänä puoltayötä. Suomalainen voi rauhassa mennä nauttimaan illallisen jo aikaisemmin.

Ilmaiset konsertit pidetään rannalla Playa de la Malaguetalla sekä Auditorio Municipalissa. Esiintyjinä iso joukko espanjalaisia tähtiä mm. Voz kilpailun voittaja viime kesältä Antonio Jose sekä Marta Sanchez.

Päivisin on monenlaista ohjelmanumeroa keskustan kaduilla, erityisesti kävelykatu Larioksen tuntumassa. Osasta niistä ilmoitetaan etukäteen ja osa tapahtuu spontaanisti juhlaväen laulaessa ja tanssiessa. Nämä tapahtumat houkuttelevat myös perheitä ja muuten vaan rauhallisemmasta menosta pitäviä. Keskustassa on kuitenkin tungosta päivisin joka päivä ja parkkihallit täynnä.

Lisäksi on hajanaista ohjelmaa eri puolilla Málagaa.

Liikkuminen

Kätevintä Feria-alueelle on mennä junalla Victoria Kent asemalle tai käyttää edullista Feriabussia.

Yksi bussimatka maksaa 1,50€  ja kymmenen matkan lippu 9.95e. Näitä lippuja myydään tupakkakaupoissa, kioskeissa ja osoitteessa Alameda Pricipal, 47, Málaga.

Erikoislinja F kulkee 24h alkaen klo 12.00 13.8. aina aamuyöhön 21.8 asti. Se lähtee Alameda Principalilta ja vie Feria-alueen portille.

Tämän lisäksi on kuusi reittiä eri asuinalueilta ympäri Málgaa. Osassa  busseista on Wifi –yhteys.

Katso videolta tarkemmin konsettien esiintyjät!

Lisäinfoa

Bussikuljetus: http://emtsam.org/blog/
Feriat: http://feria.malaga.eu/ (sivu on monella kielellä)

Kuva: Malaga City Tourist Board

Close