Vertaa asuntoja

Málagan lentokentällä uudet parkkijärjestelyt

Málagan lentokentällä uudet parkkijärjestelyt

  • 18/02/2018

Matkustajien nouto ja jättäminen kentälle on muuttunut vaikuttavasti.  Lähteville ilmainen ja tuleville uusi parkki. Espanja.Com kävi testaamassa tilanteen lentokentällä.

Lähtevät lennot

Enää ei kentän eteen pysty pysähtymään, vaan se tapahtuu terminaalien T3 ja T2 edessä olevan ns. pikaparkin (Express) kautta.

Ajoreittejä sisään oli neljä, mutta ne kaikki yhtyivät yhteen kaistaan juuri ennen parkkialuetta, joka aiheutti ruuhkaa. Ensimmäiset 15 minuuttia ovat ilmaiset ja voit ajaa suoraan ulos samalla lipukkeella jonka otit sisääntullessasi.

 Yli menevät minuutit maksavat, silloin mukaan lasketaan myös nuo ensimmäiset 15 minuuttia. Alueella on 300 autopaikkaa, jonne neljä sisäänajoreittiä ja seitsemän ulos.  Puomilla voi nykyään maksaa jo kortilla, jos aika on ylittynyt.
Ulos kannattaa valita kauimmaiset linjat, jotka sijaitsevat perällä ns. toisessa rakennuksessa. Siellä on vähiten jonoa.

Jos maksat parkkimaksun automaatiin, niin sinulla on 10min aikaa ajaa ulos alueelta.

Älä pysähdy jättämään matkustajia niin, että tukit takanaolevien sisäänajon. Tätä näkee paikallisten tekevän ihan tarpeeksi ja torvet soivat. Ruuhkia syntyy joka tapauksessa vilkkaimpina lomakausina, joten ole ajoissa kentällä!

Saapuvat lennot

Kentälle on avattu uusi parkki heille, jotka tullaan noutamaan kentältä. Sinne pääsee seuraamalla kylttiä: “Preferente”. Se sijaitsee samassa tasossa kuin tulo-aula, juna-aseman vieressä. Siellä on 300 paikkaa ja se maksaa saman kuin entinen Express -parkki eli ensimmäiset 15 minuuttia 1.80€ ja sen jälkeen minuuttiveloituksella.

Pitkäaikaisempi parkki

Tämä on säilynyt samassa paikassa samaan hintaan. Osa tästä parkista on nykyisen lähtevien ilmaisparkin alapuolella. Jos et siis ole varma siitä kauanko kentällä joudut olemaan, niin tämä on helpoin, edullisin ja stressivapain valinta.

Vuokra-autot

Samaa lähtevien ilmaisparkkia joutuvat käyttämään myös Rentalcarsin vuokra-autot jotka jätetään kentälle, joten varaa runsaasti aikaa kentälle mennessäsi!

 

PÄIVITETTY 25. 2.2018

Close