Vertaa asuntoja

Matkamessuilla feriatunnelmaa ja palkintoja

Matkamessuilla feriatunnelmaa ja palkintoja

  • 18/01/2016

Ensi viikonloppuna Espanja valtaa Helsingin. Matkamessuilla on mahdollisuus viettää päivä eksoottisissa tunnelmissa ja hakea tietoa kiinnostavista kohteista. Espanja on messujen tämän vuoden partnerimaa ja Espanja.Com on mukana feriatunnelmissa. Päivitämme messutapahtumia Facebookiin, Instagramiin sekä Twitteriin.

Espanja.Com Osastolla  6 C 129

Olemme mukana kertomassa Espanjan kuulumisia ja vastaamassa kysymyksiin, kertoo toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Meitä on osastolla paikalla lähes koko toimiston väki Espanjasta sekä useita toimistossamme Espanjassa olleita työharjoittelijoita.

Yhteensä meillä on yli 50 vuoden kokemus Espanjassa asumisesta ja yrittämisestä. Tunnemme hyvin maan tapoja ja voimme antaa käytännönvinkkejä. Tulkaa käymään ja juttelemaan, kehottaa Ismo. Otamme mielellämme myös toiveita ja vinkkejä vastaan Espanja.Com´in sivuston kehittämisessä.

Osastollamme messuhumussa mukana myös Mijasin kaupunki sekä West Wind Rentals & Properties kiinteistövälitystoimisto.

Kilpailuja ja arvontoja

Osastollamme on mahdollisuus osallistua kilpailuihin. Haluamme jatkuvasti kehittää sivustoamme paremmin sinua palvelevaksi ja siksi meillä on lyhyt kysely osastollamme. Messukilpailussa on palkintoina mm. majoituspaketteja Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Benalmádenassa ja Marbellassa. Tähän kilpailuun voi osallistua myös netissä messut.espanja.Com sivuilla. Kilpailu alkaa 18.1. ja päättyy 24.1.2016. Osallistu ja voita huimia palkintoja!

Osastollamme käynnistyy messujen ajaksi myös toinen kilpailu.
Tule ja nappaa kuva osastollamme ja julkaise se Instagramissa tagaten #espanjacom tai #espanjatutuksi. Tagaajien kesken arvomme mahtavan kokonaisen serranokinkun isojen juhlien pöydän vetonaulaksi sekä korin täynnä espanjalaisia herkkuja!

Ohjelmaa

Partnerimaana Espanja näkyy tänä vuonna erityisen voimakkaasti koko messuilla.  Lavalla nähdään ja kuullaan mm. flamenco esitys, Santiago de Compostelan kävelyä suunnittelevat saavat vinkkejä ja viiniasiantuntijat kertovat jalosta juomasta.

Osastojen lisäksi tapahtumaa on monenlaista. Matkabloggaajat ovat mukana ensi kertaa näkyvästi. Voit tavata heitä ja kysellä ruohonjuuritason kokemuksia. He järjestävät myös kirpputorin lauantaina ja sunnuntaina. Tuotto käytetään lyhentämättömänä Autolla Nepaliin -projektiin. Perjantaista sunnuntaihin järjestetään Matkatreffit, joilla voit löytää kumppanin yhteen reissuun tai vaikka koko elämänmatkalle. Sunnuntai on lastenpäivä. Kaiken kaikkiaan ohjelmaa nähdään neljällä eri lavalla.

Matkamessu ohjelma:
www.messukeskus.com/SITES3/MATKA/KAVIJAT/OHJELMA/Sivut/default.aspx

Close