Vertaa asuntoja

Matkamessut 2016 juhlii Espanjan kanssa

Matkamessut 2016 juhlii Espanjan kanssa

  • 25/11/2015

Suomalaisten suosikkimatkakohde Espanja esittelee Messukeskuksessa 21.–24.1.2016 järjestettävillä Matkamessuilla lukuisten lomakohteidensa lisäksi muun muassa maan kulttuuria sekä ruoka- ja juomaperinteitä. Messujen partnerimaa toivoo suomalaisten turistien löytävän myös Espanjan vähemmän tunnetut alueet. Myös Espanja.Com on mukana messuilla.

Espanjassa voi aistia sekä modernia elämäntapaa, että historiallisia perinteitä. Matkamessujen partnerimaa houkuttelee turisteja erityisesti monipuolisuudellaan.

– Espanjalla on tarjottavaa kaikenlaisille matkailijoille, olipa kyseessä sitten perheet, nuoret matkailijat tai vaikkapa seniorit. Espanjasta löytyy edullisia vaihtoehtoja budjettimatkailijoille, mutta myös korkealaatuisia kohteita luksusmatkailusta kiinnostuneille, kertoo Espanjan matkailutoimiston viestintäpäällikkö Irene Pérez Molina Matkamessujen tiedotteessa.

Partnerimaa on yksi Matkamessujen tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Partneri näkyy ennen messuja useissa eri kanavissa tapahtuman virallisena yhteistyötahona. Messujen aikaan partnerimaa järjestää mm. ohjelmanumeroita tapahtuman päälavalla.

– Tavoitteenamme on saada messuilla näkyvyyttä Espanjalle ja muistuttaa suomalaisia olemassaolostamme. Toivomme myös, että suomalaiset löytäisivät vähemmän tunnetut osat maastamme. Meillä on toki aurinkoa ja rantoja, mutta Espanjasta löytyy myös sisämaan kohteita, joissa voi nauttia upeista maisemista, luonnosta, kulttuurista ja gastronomiasta, Perez Molina listaa.

Espanja on jo pitkään ollut yksi suomalaisten suosikkimatkakohteista, eikä suosiolle näy loppua. Suomalaiset turistit ovat pidettyjä Espanjassa.

– Suomalaiset rakastavat Espanjaa ja espanjalaiset rakastavat suomalaisia! Suomalaiset matkailijat ovat lojaaleja – jos he pitävät kohteesta, he tulevat mielellään takaisin seuraavana vuonna. Suomalaisten matkailijoiden määrä Espanjaan kasvaa koko ajan, Perez Molina iloitsee.

Espanja juhlii Matkamessujen kanssa

Matkamessut järjestetään ensi tammikuussa 30. kerran. Juhlavuoden kunniaksi tapahtumaan suunnitellaan sekä messujen historiaan että matkailun tulevaisuuteen katsovaa ohjelmaa.

– Olemme iloisia, että Espanja on messuilla mukana partnerimaana juuri 30-vuotisjuhlavuotenamme. Espanja on suomalaisten kestosuosikki, joten mikä olisikaan mukavampaa kuin juhlistaa Matkamessujen pyöreitä vuosia pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme kanssa, sanoo Matkamessujen myyntipäällikkö Marco Simonen.

Espanja.Com jakaa kokemuksia ja elämyksiä messuilla

Olemme taas messuilla jakamassa tietoa, joka on kertynyt meille vuosien Espanjassa asumisen seurauksena, kertoo Espanja.Com´in toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Tietopakettimme hyödyttää sekä lomailijoita, Espanjaan muuttamista suunnittelevia että täällä jo asuvia.

Osallistumalla Viikon Kuva -kilpailuun voi voittaa pääsylipun messuille jo nyt. Lähetä meille Espanjaan liittyvä mielenkiintoinen, kaunis tai vaikka hassu kuvasi, kehottaa kilpailusta vastaava Nina Heiskanen. Joka viikko paras kuva palkitaan. Jo kolme onnekasta kuvaajaa on voittanut lippunsa. Tarkemmat kilpailusäännöt: espanja.com/fi/viikon-kuva

Messuosastolla on mahdollisuus kysellä kaikkea mikä kiinnostaa Espanjassa, vastaamme parhaamme mukaan, vakuuttaa Ismo. Meillä on myös kilpailuja, joissa voi voittaa mm. hemmottelu- ja majoituspaketteja Espanjaan sekä maukkaita espanjalaisia herkkuja. Osastomme henkii Espanjan tunnelmaa, on kuin olisit tehnyt pikavisiitin Espanjaan. Tavataan tammikuussa, toivottaa messutiimi!

Kuva: Messukeskus

Close