Vertaa asuntoja

  • 09/06/2015

Musiikkivideon kuvaukset Benalmádenassa

Espanjassa kuvataan elokuvia ja musiikkivideoita kiihtyvällä tahdilla. Aurinko, kauniit maisemat ja edulliset kustannukset houkuttelevat tuotantoyhtiöitä tänne ympäri maailman. Suomalaiset bänditkin ovat huomanneet etelän edut. Eilen kuvattiin Benalmádenan satamassa suomalaisen Max and the Ducksin uusin musiikkivideo ”This Bond is Tight”. Laulu ja video osallistuvat kilpailuun ensi vuoden Eurovision laulukilpailun Sveitsin viisuedustajuudesta ja video julkaistaan 3.9 Sveitsin Euroviisusivustolla.

Videon pääosassa on kappaleen laulusolisti Niina-Maria Kemppainen sekä komea José Louis Lopez Perez, joka löytyi paikallisesta jenkkifutisseurasta. Pienet sivuroolit tekivät teamissä muuten mukana olleet Laura Virtanen ja Nina Heiskanen.

Max and the Ducks eli Marcos Kuusjärvi ja Veli Eronen olivat erittäin tyytyväisiä kuvauspaikkaan. Kerrassaan upeat maisemat ja taattu auringonpaiste varmistavat upean fiiliksen, myhäili Marcos kuvauksissa. Veli oli erityisen otettu Niina-Marian ja Josén hienosta jaksamisesta, sillä päivälle kertyi pituutta yli 12 tuntia. Uupunut tähti totesikin illalla kuvausten loputtua, että tämän jälkeen normaali päivätyö Suomessa on lastenleikkiä.

Niina-Maria lensi kuvauksia varten Suomesta Espanjaan viikoksi. Ensimmäinen kerta Espanjan maaperällä oli hänelle kiireistä aikaa sillä samalla reissulla kuvattiin toinenkin Max and the Ducksin video, kesäkuun lopulla julkaistava ”Summer Breeze”.

 

Molemmat videot tuotti suomalainen Espanjassa toimiva SuperB Productions. Ohjaaja Jaana Monto kehui koko teamin toimintaa ja erityisesti Niina-Marian ja Jósen paneutumista rooleihin. He ymmärsivät täydellisesti käsikirjoitukseni ja sen tunnelman, iloitsi Jaana. Kuvaaja JJ Jurvanen oli erittäin tyytyväinen kuvattuihin otoksiin: ” Joukossa on ihan loistavia helmiä!”

Meikit teki Laura Virtanen ja hiukset Heidi Sillanaukee meikkikoulu Norrikselta, kuvaussihteerinä toimi Anni Tammenmaa ja kuvausassistenttina Nina Heiskanen. Videon valmistumista tukivat Espanja.Com sekä West Wind Rentals & Properties, josta annettiin kuvauspaikaksi loistelias asunto.

 

Kuvat: Veli Eronen