Vertaa asuntoja

Netflix aloittaa Espanjassa

Netflix aloittaa Espanjassa

  • 30/09/2015

Vihdoinkin elokuvia alkuperäiskielellä! Netflix on aloittamassa toimintansa 20 lokakuuta.

Netflix on netin kautta toimiva videoklubi ja se näyttää elokuvien ja sarjojen lisäksi myös täysin omaa tuotantoa. Sillä on jo yli 65 milj. maailmanlaajuista käyttäjää. Sen kautta voit katsoa kuukausimaksun hinnalla määrättömän määrän ohjelmia, silloin kun haluat.

Kuukausihinnoiksi on vahvistettu:

yksi käyttäjä 7.99€

kaksi käyttäjää eri nettiosoitteesta ja HD laatu 9.99€

neljä käyttäjää eri nettisoitteesta ja 4K laatu 11.99€

Mitä nopeampi yhteys, sen parempi kuvan laatu. Jo 3-7 megan yhteydellä näet HD laatuista kuvaa. 4K laatuun tarvitset vähintään 15 megaa.

Jos sinulla ei ole smart tv:tä, niin voit katsoa ohjelmia myös seuraavien kautta: tabletit, tietokoneet, puhelimet, nettiin kytketyt konsolit, Apple TV ja Chromecast.

Espanjassa tulee näkymään oma ohjelmisto, jota luvataan laajentaa nopeasti. Ohjelmistossa on ainakin ”Marvel-Daredevil”, ”Sense8”, “Grace and Frankie”, “Unbreakable Kimmy Schmidt”, ”Marco Polo”, “Club de Cuervos” ja ”Narcos”. Valitettavasti kaikkein suosituimpia sarjoja emme voi Espanjassa näyttää, kertoo Stuart Gurr Netflixistä. Olemme myyneet jo aiemmin Espanjan ”House of cards” ja ”Orange is the new black” sarjojen esitysoikeudet Canal+:lle.

Netflix näyttää ohjelmat aina sen alkuperäiskielellä. Suurin osa ohjelmistosta on englanninkielistä, mutta espanjankielisten ohjelmien määrä lisääntyy kaikenaikaa. Pelkästään USA:ssa on jo 55 miljoonaa latinoa; ja siihen päälle Etelä-Amerikan ja kohta Espanjan espanjankieliset ja tästä muodostuukin iso katsojakunta joka kannattaa huomioida. Netflix on myös ottanut käyttöön Amerikassa harvinaiset tekstitykset. Suosituimmat englanninkieliset sarjat on nyt tekstitetty espanjaksi ja uusi omaatuotantoa oleva “Narcos” on kaksikielinen. Sarjassa puhutaan sekä espanjaa että englantia ja tekstitys vaihtuu kielen mukana.

Vodafone on ilmoittanut olevansa ensimmäinen operaattori, joka tarjoaa Netflixin suoraan televisiopakettinsa ostaneille.

Lähde: elperiodico.com

Close