Vertaa asuntoja

Suomalaista taidetta esillä Torremolinoksessa

Suomalaista taidetta esillä Torremolinoksessa

  • 07/11/2017

Torremolinoksen Pablo Ruiz Picasso kulttuurikeskuksessa on marraskuussa esillä Suomi 100-v lasitaiteen näyttely sekä Kymppipaikan jäsenten teoksia.

Näyttely ”100 años de Finlandia a través del arte vidrio” on koottu professori Hannu Vuoren yksityisestä kokoelmasta. Näyttelyssä on nähtävillä yli 30 suomalaista lasitaideteosta. Esillä on muun muassa maljakoita ja koriste-esineitä 1900-luvun arvostetuimmilta taiteilijoilta kuten Alvar Aalto, Tapio Wirkkala, Timo Sarpaneva, Heikki Orvola, Oiva Toikka, Kaj Franck, Saara Hopea, Nanny Still, Gunnel Nyman ja Alma Jantunen.

Tapahtuman järjestää Torremolinoksessa toimiva suomalainen yhdistys Kymppipaikka yhteistyössä Torremolinoksen kaupungin kanssa. Esillä on myös Kymppipaikan taidekilpailun teoksia. Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy.

Benalmádenan suunnalta kulttuurikeskukselle pääsee helposti M-110 linja-autolla (Benalmádena Costa – Málaga) suoraan keskuksen eteen pysäkille Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso ja Fuengirolasta junalla. Lähin pysäkkki on ”Torremolinos”.

Aukioloajat:

2.11.-17.11.2017

Ma-pe 08-22

La 09-14

Lähde: Torremolinoksen kaupunki

 

 

 

 

.

Close