Vertaa asuntoja

Turvallinen kesä Aurinkorannikolla

Turvallinen kesä Aurinkorannikolla

  • 02/07/2015

Aurinkorannikolle tulevat lomalaiset voivat olla tänä kesänä huoleti. Rannikolle lähetetään 8600 lisäpoliisia varmistamaan kesän sujuminen turvallisesti.

Poliisit keskittyvät lentokentille, juna- ja bussiasemille sekä liikenteen sujumiseen yleensä. Myös hotellit, uimarannat ja erilaiset tapahtumat saavat osansa huomiosta.

Andalusia on edelläkävijä Espanjassa ottaessaan huomioon turistien turvallisuuden. Poliisit toimivat yhteistyössä SATE:n (Servicio de Atención al Turista Extranjero) eli turistitoimiston kanssa. Tätä kautta he ovat apuna, jos jotain kuitenkin sattuu. Isoimmat turistikaupungit kuten Granada, Sevilla, Málaga sekä villkkaat pienemmät turistikeskukset kuten Almuñecar, Benalmádena sekä Mijas ovat varautuneet neuvomaan turisteja, jotka ovat joutuneet rikoksen uhriksi.

Poliisit tarjoavat myös lisäpalveluita kuten sovelluksia puhelimeen, jotka ilmoittavat liikennetukoksista ja -onnettomuuksista sekä neuvovat kiertotien. Rannikolla tulee olemaan käytössä viisi helikopteria, joilla partioidaan liikennettä ilmasta käsin.

Lisätietoa saa turistitoimistoista.

Lähde: euroweeklynews.com

Close