Vertaa asuntoja

Työpaikat ja työntekijät Espanjantori.Com sivustolta

Työpaikat ja työntekijät Espanjantori.Com sivustolta

  • 06/03/2017

Haetko työntekijää tai työpaikkaa? Ilmoita ilmaiseksi Espanjantori.Com sivustolla ja tavoitat Espanjasta kiinnostuneet suomalaiset ja paikalliset yritykset.

Espanjantori yhdistää Espanjassa toimivat, lomailevat ja täällä asuvat suomalaiset, niin yksityiset kuin yrityksetkin. Täällä voit myydä, vaihtaa, ostaa, lahjoittaa ja etsiä kaikkea espanjalaiseen elämään kuuluvia tavaroita ja palveluita.

Työnhaku

Espanjantori.Com on erityisen kätevä väline työnhakijalle, sillä sinne voit laatia oman hakuilmoituksen ja jakaa sitä sosiaalisen median eri kanavissa. Näin sinun tarvitsee laatia ilmoitus vain kerran ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat tiedot. Voit myös liittää valokuvan itsestäsi ja näin kasvattaa yhteydenottojen määrää.

Avoimet työpaikat

 Yritysten on helppo hakea työntekijöitä Espanjantorin kautta. Sinne pystyt laatimaan ilmoituksen, joka löytää juuri oikean kohderyhmän eli ne jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Espanjassa.  Ilmoitusta on helppo muokata tarpeen mukaan.Tiedot avoimesta työpaikasta ja yrityksestä löytyvät yhdestä paikasta kun jaat linkin ilmoituksesta.

Työharjoittelijat

Täällä voit myös ilmoittaa niin työharjoittelupaikoista kuin toiveistasi löytää sellainen. Muistathan päivittää ilmoituksesi ja ottaa sen pois kun asia ei ole enää ajankohtainen. Näin sivusto pysyy tuoreena ja mukavana käyttää kaikille.
Tästä pääset suoraan työpaikat -osastolle.
Käy katsomassa myös mitä muuta voit Espanjantorilla ilmoittaa, ilmaiseksi!

www.espanjantori.com 

Valokuva: Roy Roos

Close