Vertaa asuntoja

Vaihtoehtona Pepe-energia

Vaihtoehtona Pepe-energia

  • 10/10/2015

Puhelinoperaattori Pepephone lanseerasi syyskuun lopulla uuden osa-alueen toimintaansa; Pepeenergy sähköyrityksen, joka kilpailee suurien sähköntuottajien rinnalla tarjoten edullista sähköä.

Espanjassa sähkönmyynti on suurten yritysten kuten Iberdrolan, Endesan ja Gas Natural Fenosan käsissä.

Pepeenergy pyrkii markkinoille tarjoten edullisia hintoja, jotka ovat hyvin lähellä tuotantokustannuksia. Yksi myyntivaltti on myös, että energian lähteenä ovat uusiutuvat energiat. Lisäksi asiakkaille tarjotaan vakuutusta, joka turvaa sähkönsaannin pitkällä työttömyysajalla, sillä jos vakuutuksenottaja jää työttömäksi yli vuoden mittaiseksi ajaksi, kattaa vakuutus korkeintaan 90 euron kuukausilaskun kokonaan.

Pepeenergy toimii yhteistyössä markkinointiyritys Enaran kanssa. Enara on erikoistunut uusiutuvien energialähteiden markkinointiin.

Pepeenergy kertoo laskuttavansa sähköstä kulutuksen mukaan tukkumarkkinanhinnan +1,25 euroa kuukaudessa. Summasta 25 senttiä suunnataan suoraan vakuutukseen, joka kattaa vuoden sähkölaskut työttömyysajalla. Edullinen hinta ei ole huijausta vaan puhdasta kilpailua markkinoilla, vakuuttaa yrityksen pääjohtaja Pedro Serrahima.

Uusiutuvat energiat näkyvät myös Endesan ja Iberdrolan uusissa linjauksissa. Aiemmin yritykset ovat kritisoineet aurinkoenergiaa, mutta tarjoavat nyt asiakkailleen paketteja joissa tarjotaan aurinkopaneeleiden asentaminen ja suunnittelupalvelu niin kotitalouksille kuin yrityksille. Asiakkaat voivat tuottaa energiaan omaksi tarpeekseen ja samalla parantaa energiatehokkuutta asunnossaan. Endesa tarjoaa myös mahdollisuuden myydä tuotettua aurinkoenergiaa Peninsulan alueella.

Tiedot; Idealista.com, http://pepeenergy.net/

Close