Vertaa asuntoja

Viikonloppuna rullakiekkoillen rahaa hyväntekeväisyyteen

Viikonloppuna rullakiekkoillen rahaa hyväntekeväisyyteen

  • 17/03/2017

Torneo Benefico Fuensocial de Hockey Linea hyväntekeväisyysturnaus kerää rahaa Fuengirolalaiselle Fuensocial järjestölle. Turnauksen järjestää paikallinen rullakiekkojoukkue Fuengirola Lions. Järjestö auttaa vähäosaisia lapsia ja aikuisia, joilla on joko henkisiä tai fyysisiä ongelmia. Turnauksen koko tuotto menee lahjoituksena järjestölle.

Turnaus pelataan Santa Fe:n sisähallissa Los Bolichesissa osoitteessa Av. de Las Salinas, 9. Joukkueita turnauksessa on kuusi ja pelejä pelataan lauantaina klo 10:00 alkaen. Hallin alueella on paljon muutakin hauskaa tekemistä mm. tarkkuuslaukaisuammuntaa, laukaisu-tutka, myyntikojuja, metrilakua yms. 

Sisäänpääsymaksu on vapaaehtoinen 3€ ja se sisältää yhden arvan. Arpoja myydään koko turnauksen ajan ja arvonta suoritetaan sunnuntaina finaaliottelun jälkeen. Suomalaiset yritykset ovat lähteneet hyvin mukaan lahjoituksilla, voittoina mm. lahjakortteja! Nettimedia Espanjan.Com on mukana tukemassa tapahtumaa.

Tapahtumapaikalla on KERÄYSPISTE VAATTEILLE ja tavaroille, joita voi lahjoittaa Fuensocialille. Tuo sinäkin vaatekaapistasi vaatteet, joita ei enää tule käytettyä.

Tule katsomaan huippupelejä, joissa pelikentille palaa myös viime vuoden MM-kisojen arvokkain pelaaja JIMI Palanto.  Paikalla myös Kiekkobussi myymässä kiekkovarusteita loistavin hinnoin.

Hyväntekeväisyyskonsertti illalla

Lauantaina 18.3 turnauksen jälkeen soitetaan hyväntekeväisyyskonsertti Centro Finlandiassa alkaen klo 20:00. Konsertissa esiintyy Fair Bender. Vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu konserttiin on 3€ joka sisältää arvan, tämäkin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Arvonta suoritetaan illan aikana. 

Sekä lauantaina että sunnuntaina myydään erilaisia FUENSOCIAL:n pajoissa valmistettuja käsintehtyjä tuotteita: appelsiinimarmeladia, saippuapaloja, mattoja, nidottuja vihkoja ja keramiikkaa. 

Tule nauttimaan loistavasta musiikista, tapaamaan pelaajia ja pitämään hauskaa!

Close