Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 1.-3.12.

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

All Those Food Market Navidad 2017 2.-3.12.

Lauantaina ja sunnuntaina on Barcelonassa artesaanien ja gastronomien festivaalit. Tarjolla on paljon maistuvaa ruokaa ja juomaa. Tapahtuma soveltuu lapsille. Lue lisää tapahtumasta markkinoista täältä.

Two Market – Todos a 1€ market 3.12.

Barcelonassa järjestetään jälleen Two Marketin Todos a 1€ Market, jossa nimensä mukaisesti kaikkea myydään yhdellä eurolla. Myös sisäänpääsy maksaa – yllättäen – 1€. Lue lisää euron markkinoista täältä.

Leijonakuningas -musikaalin viimeiset näytökset Madridissa 1.-3.12.

Länsimaista, afrikkalaista ja aasialaista esiintymistaidetta yhdistelevä musikaalin viimeinen esitys tapahtuu sunnuntaina Madridissa. Halvimmillaan näytökseen pääsee 41 eurolla. Lue lisää näytöksistä täältä.

Cartagenan elokuvafestivaalit 26.11.-3.12.

Cartagenassa järjestetään tällä viikolla jo vuodesta 1972 järjestetyt elokuvafestivaalit. Nähtävissä on koko illan elokuvia, lyhytelokuvia, animaatioita ja Murcian alueen tuotantoa. Lue lisää festivaaleista täältä.

Fuengirolan joulumarkkinat 24.11.-14.12.

Fuengirolan Plaza de la Constituciónilla on käynnissä perinteiset joulumarkkinat. Viime viikonloppuna alkaneet markkinat jatkuvat aina joulukuun 14. päivään asti. Lue lisää joulumarkkinoista täältä.

Aurinkorannikkolaisten tarinoita näyttämöllä 2.-3.12.

Tosia ja puolitosia tarinoita Aurinkorannikon elämästä on koottu komediaksi, jonka voi nähdä marras-joulukuun taitteessa Fuengirolassa. Lue lisää aiheesta Espanja.Com:n artikkelista!

Kuva: Fuengirolan kaupunki