Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 10.11.-12.11.2017

Viikonlopun menovinkit 10.11.-12.11.2017

  • 07/11/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

31 Festival Internacional de Jazz 8.11.-13.11.

Viikonloppuna ehdit vielä osallistua Málagan Jazz -tapahtumaan, jossa kuullaan joka päivä eri esiintyjiä pääareenana Teatro Cervantes. Mukana ovat muun muassa Eliane Elias, Medeski’s Mad Skillet ja Dave Holland Trío. Jazzmusiikista voi myös nauttia ympäri Málagan keskustaa ravintoloissa, baareissa sekä hotelleissa.

Stock! Feria Outlet Málaga 10.11.-12.11.

Málagan Messukeskuksessa pääsee tänä viikonloppuna tekemään edullisia ostoksia Feria Outlet -tapahtumassa. Tarjolla on yli 200 00 brändiltä huppumuotia, urheiluvaatteita, lastenvaatteita, asusteita sekä paljon muuta. Tapahtumasta löydät myös lasten leikkipaikan sekä ruoka-alueen. Lähin junapysäkki on Victoria Kent.

Give’me 5! The supermarket 12.11.

Barcelonassa järjestetään sunnuntaina markkinat, jossa voi tehdä ostoksia edullisesti. Valikoimasta löytyy vintage -tuotteita, vaatteita, taidetta sekä ruokakojuja. Second hand puolella hinnat eivät ylitä viitta euroa ja outlet osastolla kymmentä. Tällä kertaa markkinoilla on luvassa myös pelejä ja aktiviteetteja koko perheelle.

WOMAD Festival in Gran Canaria 10.11.-12.11.

Kansainvälinen WOMAD -tapahtuma rantautuu Las Palmakseen viikonloppuna. Tapahtumassa pääosassa ovat musiikki, taide ja tanssi ja niistä pääseekin nauttimaan koko viikonlopun ajan. Tapahtumassa voi osallistua myös työpajoihin, nauttia paikallisia herkkuja sekä katsoa erilaisista esityksistä. Festivaaleilla on myös lapsille omia kursseja.

Motor Market 11.11.-12.11.

Madridissa voi joka kuukauden toisena viikonloppuna tehdä mielenkiintoisia ostoksia rautatiemuseossa järjestävässä Motor Market -tapahtumassa. Nimestään huolimatta myynnissä on muun muassa vaatteita, asusteita, sisustustuotteita ja vahoja vinyylilevyjä sekä huonekaluja. Lähde viettämään päivää elävää musiikkia kuunnellen, ruoasta nauttien ja samalla voit ihailla vanhoja vetureita. Markkinapäivinä museoon on vapaa pääsy.

Kuva: Mercado de Motores

Close