Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 14.7. – 16.7.2017

Viikonlopun menovinkit 14.7. – 16.7.2017

  • 13/07/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit alkavalle viikonlopulle. Kesällä tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista.

Madrid Athletics Meeting 2017 14.7.

Vuosittain järjestettävä yleisurheilutapahtuma Madridissa kuuluu IAAF World Challenge -sarjaan, joka on Timanttiliigaa pykälän alempi yleisurheilusarja. Kilpailijat tulevat ympäri maailmaa ottamaan mittaa toisistaan sekä tavoittelemaan uusia ennätyksiä.

Third Estepona Open Water Swim 15.7.

Esteponan Rada Beachilla järjestetään uinnin hyväntekeväisyyskilpailu, jonka tarkoituksena on markkinoida uintia urheilulajina. Kilpailu käydään avomeressä. Päivän aikana kilpailuja on monissa eri ikäluokissa ja eri mittaisina uintimatkoina.

Los Alamos Beach Festival 13.7. – 16.7.

Eilen startannut rantafestivaali tarjoaa tämän hetken hittimusiikkia viikonloppuun. Esiintymässä on muun muassa Martin Garrix ja Axwell Λ Ingrosso. Festivaaleilla on myös leirintäalue, jossa on mahdollista kokea aitoa festaritunnelmaa.

Starlite Marbella 2017: Anastacia 15.7.

Amerikkalainen poplaulaja Anastacia palaa Starliten ulkoilma-auditorioon tarjoten ainutlaatuisen konsertin. Starlite ulkoilma auditoriota ympäröi suuret kalliot joka luo elämyksellisen musiikkikokemuksen.

Feria de Virgen del Carmen 16.7.

Kansainvälisesti Virgen del Carmen -päivää juhlitaan 16.7., mutta Fuengirolassa Los Bolichesissa sitä juhlitaan 12.7. alkaen aina sunnuntaihin 16.7. asti. Sunnuntai on suurin juhlapäivä, jolloin kulkue kantaa patsaan mereen musiikin ja ilotulitteiden vauhdittamana.

Close