Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 16-18.3.2018

Viikonlopun menovinkit 16-18.3.2018

  • 14/03/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Media Maratón “Ciudad de Málaga”- Media Kids 17.3.

Viikonloppuna Málagassa järjestettävässä puolimaratonissa on oma osuus myös lapsille. Yli 5 -vuotiaat lapset voivat osallistua juoksukilpailuun Atletismo -areenalla. Tapahtuman ideana on nauttia yhdessä liikunnasta. Tapahtuma alkaa klo 11.

Lue lisää tästä.

Así se vestía en Málaga 23.2.-27.3.

Vaatteista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Málagan Museo del Patrimonio Municipaliin katsomaan väliaikaista näyttelyä. Juan Carlos Navarro Suárezin on koonnut näyttelyn, jossa esitellään upeita miesten ja naisten vaatteita sekä asusteita. Näytillä on historiallisia vaatekappaleita kuten liivejä, takkeja ja huiveja. Museoon on vapaa pääsy.

Lue lisää tästä.

LXV Feria Vegana de Barcelona 17.3.

Barcelonassa järjestetään lauantaina vegaanimarkkinat, josta löytää kotitekoisia, edullisia ja terveellisiä tuotteita. Tarjolla on kosmetiikkaa, kirjoja, vaatteita, asusteita sekä tietenkin ruokaa. Tapahtumassa voi osallistua myös mielenkiintoisille luennoille. Markkinat sijaitsevat lähellä Barcelonan keskustaa ja ovat avoinna kello 14-21.

Lue lisää tästä.

Fallas 1.3.-19.3

Valenciassa juhlitaan tässä kuussa keväistä juhlaa ja se onkin kaupungin kansainvälisin festivaali. Luvassa on taidetta, paraateja, ilotulituksia, esityksiä sekä paljon muuta. Lähde pitämään hauskaa perinteisessä juhlassa!

Lue lisää tästä.

St.Patrick’s Day Lanzarote 15.3.-17.3.

Ja taas on Patrikin aika! Puerto del Carmenissa Lanzarotella vietetään tänä viikonloppuna St.Patrick’s Day -juhlaa. Juhla on alun perin irlantilainen, mutta tänä päivänä sitä vietetään ympäri maailmaa. Lanzarotella ohjelmassa on livemusiikkia, urheiluaktiviteetteja, paraati sekä totta kai perinteistä irlantilaista juomaa ja ruokaa.

Lue lisää tästä.

 Kuva Wikimedia

Close