Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 17.11.-19.11.2017

Viikonlopun menovinkit 17.11.-19.11.2017

  • 16/11/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Blues at Moonlight 16.-19.11.

Viikonloppuna järjestetään Benalmádenassa kymmenes amerikkalaisen blues- ja juurimusiikin kansainvälinen festivaali; Blues at Moonlight. Torstaina alkavassa​ tapahtumassa kuullaan artisteja eri puolilta Eurooppaa. Tapahtuma järjestetään Terrace Oasiksella ja Sunset Beach Hotellin Moonlight-yökerhossa.

Vereda de la Estrella – Cueva Secreta -vaellusreitti 19.11.

Sunnuntaina on mahdollista osallistua Granadan läheisyydessä vaellukselle, joka vie sinut opastetusti halki Sierra Nevadan parhaiden polkujen. Reitti on 21 kilometriä pitkä ja ​se ​on suunniteltu kestämään kuu​tisen​ tuntia. Matkalla on mahdollisuus oppia uutta oppaalta vaikkapa kukista taikka kivistä. 5 euron maksuun sisältyy opas, vakuutus ja kulkulupa luoliin. Alle 12 ​-​vuotiaille vaellus on ilmainen.

Gourmet Walking Tour 18.11.

Alicantessa järjestetään lauantaina kahden tunnin kävelyreissu, jolla tutustutaan Alicanten historiaan ja Välimeren ruokakulttuuriin. Tarjolla reitillä on vaikkapa horchutaa, viininmaistelua, oliiviöljyjä, suolakalaa, k​äsintehtyä​ nougattia, Iberian kinkkua ja tuoreita hedelmiä.

La Sagrera -festivaali 16.-26.11.

Barcelonan La Sagreran kaupunginosassa järjestetään tässä kuussa kaupunginosafestivaalit, jotka kannustaa​ lähtemään ulos juhlimaan. Luvassa on mm. jättiläisiä (Sagrerina, Rocabruna ja La Rata), ihmistorneja​,​ sardana tanssia ja tulijuoksu. Kyseessä on juhlan 40. vuosipäivä ja Barcelonan kesäolympialaisten 25. vuosipäivä.

AutoRetro 2017 16.-19.11.

Barcelonan messukeskuksessa järjestetään kansainvälinen klassisten autojen tapahtuma, International Classic Motor Show. Nähtävissä on klassisia ja suosittuja autoja, kuten Bentley, Rolls Royce, Jaguar, Mercedes, Porsche, Aston Martin, Bugatti, Seat, Citroen, Renault ja Fiat.

 

Close