Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 18.-20.5.2018

Viikonlopun menovinkit 18.-20.5.2018

  • 16/05/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesän lähestyessä tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista.

Málaga: Foh Fest 19.5.

Ensimmäistä kertaa Málagassa järjestettävä Foh Fest tarjoaa kävijöilleen andalusialaista kulttuuria. Tapahtumassa esiintymässä ovat Sevillasta Orthodox, Cádizista Atavismo, Córdobasta Grajo ja Málagasta Glasswork. Eventual Music -konserttisalissa järjestettävä tapahtuma tarjoaa pääsääntöisesti kuuntelijoilleen rokkia ja metallimusiikkia.

Lue lisää täältä

Coín: XXII Fiesta de la Naranja 20.5.

Lähde sunnuntaina tutustumaan pikkukylä Coíniin, joka on tunnettu appelsiineistaan. Tällä kertaan kylässä juhlitaan sadonkorjuun loppumista ruoan, musiikin, näyttelyiden ja tanssin merkeissä. Coín sijaitsee vuorilla, noin 25 kilometriä Fuengirolasta pohjoiseen päin. Tässä tapahtumassa saa nauttia appelsiinien monipuolisuudesta!

Lue lisää täältä

Barcelona: Estació Disseny Barcelona 19-20.5.

Viikonloppuna Barcelonassa kannattaa vierailla Estació Disseny -markkinoilla, jossa on tekemistä koko perheelle. Tarjolla on muotia, sisustusta, musiikkia, taidetta ja gastronomiaa. Paikalla on myös viisi ruokarekkaa, joista voit nauttia herkullisia ruokia. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 11-21.

Lue lisää täältä

Valencia: Kilómetro Cero: Música y Comida Local 20.5.

Valenciassa järjestettävät markkinat yhdistävät hyvin livemusiikin sekä paikalliset luomutuotteet. Voit ostaa paikallisia tuotteita, kuunnella luentoja, nauttia musiikista sekä maistella paikallisia makuja. Koko päivän kestävät markkinat tarjoavat ekologisia vaihtoehtoja Ruzafa -koululla.

Lue lisää täältä

Kuva: Pixabay

 

Päivitys 18.5. Torremolinoksen tapahtuma poistettu, koska hypännyt artikkeliin väärältä kuukaudelta. 

Close