Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 24.11.-26.11.2017

Viikonlopun menovinkit 24.11.-26.11.2017

  • 23/11/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!


Sientenkeräystä Cortes de la Fronterassa 24.-26.11.

Cortes de la Frontera järjestää jälleen kuuluisan ”Sienenpoiminta viikonlopun”. Ohjatussa tapahtumassa keräillään ja myöhemmin maistellaan kerättyjä sieniä. Lisäksi on mahdollisuus useisiin muihin aktiviteetteihin, kuten sieninäyttelyyn, tai työpajoihin ja esittelyihin.
Lue tapahtumasta lisää täältä.

Vierailu sisällissodan aikaisissa väestönsuojissa Alicantessa 24.11.

Alicantessa on viikonloppuna mahdollista päästä vierailemaan 5 eurolla Espanjan sisällissodan aikaisiin väestönsuojiin. Alle 18 -vuotiaat ja yli 65 -vuotiaat pääsevät seikkailulle alennettuun 3 euron hintaan. Katso linkistä myös muut päivät ja aukioloajat kierrokselle.
Lue lisää kierroksesta täältä.

Jouluvalojen sytyttelyä 24.11.

On jälleen se aika vuodesta, kun joulun vietto aloitetaan Espanjassa jouluvalojen sytytyksellä. Jouluvaloja sytytetään monessa Espanjan kaupungissa kuten, Madridissa, Málagassa ja Fuengirolassa.
Lue lisää:
Madrid
Málaga
Fuengirola

Harry Potter -näyttely Madridissa 24.-26.11.

Harry Potterin faneille on nyt hyviä uutisia sillä Madridissa on avattu 1400 neliömetrin Harry Potter -näyttely. Näyttelyssä on muun muassa osia Hogwartsista, muutamia huoneita elokuvista, sekä niissä käytettyjä vaatteita ja rekvisiittaa. Näyttely jatkuu aina ensi huhtikuun alkuun saakka.
Virittäydy velhomaailman tunnelmaan täältä.

Kauhu- ja fantasiaelokuvaa San Sebastianissa 28.11.

Viikonloppua voi jatkaa San Sebastianissa tiistaina, kun siellä järjestetään kauhuelokuvafestivaalit. Festivaaleilla on virallinen-, lyhytelokuvien- ja lastenelokuvienosa. Palkintoja jaetaan yleisöäänestyksen, kansainvälisen tuomariston ja nuoren tuomariston perusteella. Samalla päätetään ehdokkuus Méliès d’Or palkinnon, eli Euroopan parhaan fantasialyhytelokuvan palkinnon voittajaksi.
Tarkemmin löytyy tietoa täältä.

 

Close