Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 30.6. – 2.7.

Viikonlopun menovinkit 30.6. – 2.7.

  • 29/06/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tälle viikonlopulle. Kesällä tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille: musiikkia, taidetta, urheilua ja viihdettä. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista.

Torremolinos Beer Fest 29.6. – 2.7.

Oluen ystävien kannattaa suunnata viikonloppuna Torremolinosin Costa Del Sol -aukiolle olutfestivaaleille. Monipuolisen olutvalikoiman lisäksi tarjolla herkullista ruokaa ja livemusiikkia.

Art Fair Málaga 29.6. – 2.7.

Málagan messukeskuksessa on viikonloppuna Espanjan toiseksi suurimmat taidemessut Kansainväliset nykytaiteen messut. Paikalla on yli 400 taiteilijaa sekä 50 galleriaa ja lisäksi luentoja ja oheisohjelmaa. Rekisteröitymällä saa messuille ilmaisen sisäänpääsyn.

Brunch in the park 2.7.

Barcelonassa ja Madridissa järjestetään kesän aikana sunnuntaisin brunssitapahtuma livemusiikin kera. Tapahtuma on perheystävällinen ja perheen pienimmille on oma Petit Brunch -alue.

Alafresca. Festival de Jazz de Verano 30.6. – 1.7.

Málagassa tarjolla ilmaisia jazz-konsertteja kesäviikonloppuisin tavaratalo El Corte Inglésin kattoterassilla Courmet Experiences ravintolassa. Kaupan päälle upeat maisemat.

Torrevieja Sagrado Corazon de Jesus 30.6. – 2.7.

Sagrado Corazon de Jesus pyhimyksen kunniaksi pidettävä juhla päättyy tänä viikonloppuna. Perjantaina ja lauantaina ohjelmaa koko perheelle, muunmuassa tarjolla valtavaa paellaa ja konsertteja. Sunnuntai-iltana hieno kulkue sekä ilotulitus.