Vertaa asuntoja

  • 06/07/2017

Viikonlopun menovinkit 7.7. – 9.7.2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit alkavalle viikonlopulle. Kesällä tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille: musiikkia, taidetta, urheilua ja viihdettä. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista.

Red Bull X-Fighters Madrid 2017 7.7.

Madridissa on tarjolla freestyle motocross -kilpailu. Las Ventasiin kokoontuvat lajin parhaat kuskit ympäri maailman kilpailemaan toisiaan vastaan päätä huimaavilla tempuilla. Jos et pääse paikan päälle seuraamaan kisoja, voit katsoa ne live-lähetyksenä kilpailupäivänä omalta kotisohvaltasi.

Pride Barcelona 7.7. – 9.7.

Barcelonassa on vielä viikonlopun kestävä Pride-tapahtuma. Tapahtuma on jo alkanut 28.6., mutta loppuhuipennus tulee tänä viikonloppuna. Tämä 10. kerran järjestettävä tapahtuma sisältää monipuolista tarjontaa aikuisille ja lapsille.

Mercado de Motores Madrid 8.7. – 9.7.

Muotia, sisustusta, musiikkia, ruokaa… Nämä ja paljon muuta ovat tarjolla Madridissa vanhalla juna-asemalla, Museo del Ferrocarrilla. Kuukausittainen tapahtuma on monille tuntematon, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

La Oreja de Van Gogh 8.7.

Musiikin ystäville on tarjolla popmusiikkia Fuengirolassa Castillo Sohailissa. La Oreja de Van Gogh on espanjalainen pop-yhtye San Sebastiánista, joka tekee paluun Espanjan esiintymislavoille uudella studioalbumillaan El Planeta Imaginarion.

Cruilla, Barcelona summer Festival 7.7. – 9.7.

Barcelonassa on musiikin ystävien viikonloppu. Esiintymislavoilla nähdään muun muassa Ryan Adams ja The Prodigy. Ole nopea, sillä lippuja on enää vain lauantaille ja sunnuntaille myynnissä.

Regata de Rincón de la Victoria 8.7.

Rincón de la Victorian ranta kutsuu vesiurheilun ystäviä. Rannalla soudetaan kilpaa Jabegas-soutuveneillä. Regata de Rincón de la Victoria on Málagan provinssin alueliigan tämän kauden 8. osakilpailu. Kilpaa soudetaan neljässä eri luokassa: miehet, naiset, nuoret ja veteraanit.

Katso alla olevasta videosta aiempia Rincón de la Victorian Regatan tunnelmia. Samalla näet minkälaisia Jabegas-soutuveneet ovat.