Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 9.-11.3.2018

Viikonlopun menovinkit 9.-11.3.2018

  • 08/03/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

El Rastro Cultural Nocturno 9.3.

Malágan la Térmica -kulttuurikeskuksessa pidetään jälleen Rasto Cultural -iltamarkkinat. Markkinoilla on monipuolisesti tekemistä ja kokemista koko perheelle, kuten musiikkiesityksiä, lyhytelokuvia sekä rullaluistelurata. Tarjolla on muun muassa koristeita, antiikkia, vintagea, vaatteita, asusteita, keramiikkaa ja ruokaa. Markkinat ovat auki klo 19.00-00.30.

Lue lisää tästä

Carrera Litoral a beneficio de Proyecto Hombre 11.3.

Benalmádenassa sijaitseva Holiday World Resort järjestää yhdessä Benalmádenan kaupungin sekä Proyecto Hombre -yhdistyksen kanssa sunnuntaina hyväntekeväisyystapahtuman. Voit kävellä tai juosta 5-10 kilometrin lenkin ja tehdä samalla hyvää. Matkaan lähdetään klo 10.30 ja lenkin päätteeksi on tarjolla paellaa.

Lue lisää tästä

El Mercado de Queso y Vino de la Axarquía 11.3.

Sunnuntaina järjestetään Vélez-Málagassa viini -ja juustomarkkinat. Paikalla on 40 tuottajaa esittelemässä käsin valmistettuja juustoja sekä Axarquialaisia viinejä. Tapahtumassa on ohjelmassa myös kilpailuja, musiikkia sekä työpajoja. Markkinoita vietetään Paseo de Larioksella Torre del Marissa klo 10.30-18.30.

Lue lisää tästä

Monumental Club Back to Black 10.3.-11.3.

Tänä viikonloppuna Barcelonassa voi tehdä kahden päivän ajan ostoksia Monumental Club Back to Black -markkinoilla. Tapahtumassa on livemusiikkia, ruokaa sekä aktiviteettejä koko perheelle. Markkinat ovat avoinna klo 12-22 Plaza Monumental -areenalla.

Lue lisää tästä

VIII Ruta del Cocido Madrileño 14.2.-31.3.

Vielä ehdit osallistua Madridissa jo kahdeksatta kertaa järjestettävään ruokatapahtumaa. Mukana on 40 ravintolaa, joissa voit nauttia madridilaisen aterian 10-29 euron hintaan. Voit äänestää myös suosikkiravintolaasi voittoon. Lähde maistelemaan ja vertailemaan madridilaisia ruokia!

Lue lisää tästä

Feria Gran Canaria Me Gusta 9.3.-11.3.

Gran Canarialla järjestetään Me Gusta -tapahtuma, jossa suuressa roolissa ovat gastronomia, maatalous, teollisuus, käsityöt, kulttuuri, kasvit, urheilu sekä matkailu. Ohjelmassa on muun muassa ruoanlaittonäytöksiä, lasten pelejä, musiikkiesityksiä, unohtamatta hyviä ostosmahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään Las Palmasin INFECAR -messukeskuksessa.

Lue lisää tästä

Close