Vertaa asuntoja

Huvipuistoja Espanjassa

Huvipuistoja Espanjassa

  • 03/07/2017

Kesäloman viettoon kuuluu ehdottomasti käynti huvipuistossa. Eri puolilla Espanjaa on tarjolla vaihtoehtoja sekä lapsille, lapsenmielisille että hurjaa menoa haluaville. Tässä muutama esimerkki lomaa suunnitteleville.

Terra Mítica, Benidorm

Välimeren ympäristön historiaan pohjautuva huvipuisto vie Rooman, Kreikan ja Egyptin tunnelmiin. Huvipuiston suurin hitti on Synkope (pääkuva). Se kiertää 90km tuntivauhdilla 35 metrin korkeudessa. Vuonna 2015 se valittiin yhdeksi Euroopan parhaaksi huvipuistolaitteeksi. Yhdistetyllä lipulla pääset Mundomariin katsomaan delfiinejä ja merileijonia.

Warner Bros Park, Madrid

Parque Warner Bros -huvipuisto on elokuva -teemapuisto kaikkine hahmoineen, laitteineen ja elokuvineen. Päätä huimaavia laitteita löytyy lukuisia, kuten SUPERMAN™: La Atracción de Acero. Tämä vuoristoratatyyppinen laite liikkuu yli 100km tuntinopeutta ja tekee seitsemän silmukkaa ja muutamia vapaapudotuksia.

Madrid Planetarium, Madrid

Madridin planetaariossa opit kaikkea mielenkiintoista universumista. Planetaario tarjoaa näyttelyitä, kursseja, konsertteja ja työpajoja kaiken ikäisille. 28-metrisestä tähtitornista pääset kiikaroimaan teleskoopilla tähtiä, joten sinne kannattaa mennä vasta illalla.

Territorio Dinópolis, Teruel

Dinosauruspuisto Teruelissa on esillä laaja kokoelma dinosaurushahmoja, 3D-elokuvia, sekä lapsille on tarjolla tietenkin teemaan sopiva leikkipuisto. Puistossa on esillä näyttelyitä myös muista teemoista, esimerkiksi jääkaudesta.

City of Arts and Sciences, Valencia

Ciutat de les Arts Les Ciències -kokonaisuus pitää sisällään useita kiehtovia kohteita; taidetta, tiedettä, elokuvia ja eläimiä. Sen merimaailma Oceanogràfic on Euroopan suurin, ja siellä näet lajeja ympäri maailman, sekä meristä että rannikoilta.

Tibidabo, Barcelona

Tibidabo-huvipuisto on sopiva rauhallisemmille henkilöille. Huvipuisto on yli 100 vuotta sitten perustettu ja se on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Talaia-laitteesta näet koko Barcelonan, sillä se nousee jopa 550 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.

PortAventura World, Tarragona

Barcelonasta tunnin ajomatkan päästä löydät PortAventura World -puiston, joka pitää sisällään huvipuiston, vesipuiston ja Ferrari-puiston. Ferrari-puiston Red Force -laitteessa pääset kokemaan vauhdin huumaa, sillä tämä laite kiihtyy vain viidessä sekunnissa 180km tuntinopeuteen. Myös alueen muut laitteet sopivat hurjapäisille.

Selwo Aventura, Estepona

Tässä eläintarhassa viihtyvät myös seikkailumieliset. Selwo Aventura -puistossa pääset näkemään eläimiä ympäri maailmaa sekä tyydyttämään sisäistä Tarzaniasi. Täällä voit järjestää todella ainutlaatuiset syntymäpäiväjuhlat kaikenikäisille.

Tivoli World, Benalmádena

Tämä pieni ja viehättävä tivoli sijaitsee Benalmádenan kaupungin keskustassa. Laitteiden lisäksi tivolissa on tarjolla musiikki-, tanssi- ja performanssiesityksiä aikuisille ja lapsille. Aitoa yhdessäoloa parhaimmillaan.

Isla Mágica, Sevilla

Monipuolinen huvipuisto tarjoaa kaikkea vesipuistosta kieputtimiin, sekä teemallisia alueita kierreltäväksi. Jokaisella teema-alueella on myös näytöksiä, kuten kotkalennätys, andalusialaishevosten ratsastus ja piraattitaistelu.

Lisätietoja löydät kohteiden omilta sivuilta.

Close