Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

espanjacom_logo

Viikonlopun menovinkit 08.9. – 10.9.2017

Friday, 08 September 2017 05:47

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Festival Luna de la Mora de Guaro 08.09-09.09

Guarossa järjestetään viikonloppuna perinteinen andalusialainen tapahtuma, jossa musiikki ja kulttuuri ovat pääosassa. Ohjelmassa on muun muassa paraateja, käsityöpajoja, näyttelyitä ja konsertteja. Kaunista kaupunkia valaisee illan ja yön yli 20 000 kynttilää. Tapahtuma on ilmainen, konsertteihin myydään liput erikseen. Esiintymässä mm. kuuluisat malagalaiset Chambao ja Zenet.  Videolla tunnelmia tästä ikimuistoisesta juhlasta.

https://www.juntadeandalucia.es/cultura/agendaandaluciatucultura/evento/festival-de-la-luna-mora-de-guaro.

Kävele naisille ammatti 10.09

Aurinkorannikon Naisten Pankki järjestää sunnuntaina hyväntekeväisyystapahtuman Fuengirolassa. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on Naisten Pankin merkittävin ja näkyvin varainkeruutempaus ja se kävellään samaan aikaan myös Suomessa! Kävely alkaa klo 11 Fuengirolan Rafaelin aukiolta. Kaikki kävelemään hyvän asian puolesta! Hinta 10 €.

https://www.naistenpankki.fi/tapahtumat/kavele-naiselle-ammatti-fuengirola-10-9-2017/.

Dia de Brazil 10.09

Barcelonassa vietetään Brasilian päivää sunnuntaina Poble Espanyol -ulkoilmamuseossa. Tapahtumassa kuulet Brasialaista musiikkia ja voit sambata mukana. Tapahtuma sopii myös lapsille, sillä heille on järjestetty omaa ohjelmaa. Yksi suurimmista nähtävyyksistä on ruoka-alue, joka tarjoaa kansainvälisiä makukokemuksia. Taphtuma on ilmainen.

https://www.timeout.com/barcelona/things-to-do/dia-de-brasil-2017.

Design Market #FunnyTech 09.09-10.09

Inspiroidu uudesta teknologiasta Madridissa! Kulttuurin, tekniikan, taiteen ja ruuan ystävien kannattaa suunnata viikonloppuna pääkaupunkiin, jossa järjestetään Design Market teemalla ”Funny Tech”. Paikalla voit tutustua innovatiiviseen espanjalaiseen suunnitteluun 160 eri suunnittelijalta. Pääsymkasu 2€, alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

https://www.esmadrid.com/en/whats-on/design-market-matadero-madrid.

Malaga International Tattoo Convention 08.09-10.09

Malagassa järjestetään jo neljättä kertaa kansainvälisestikin kiinnostavat tatuointimessut. Vietä päivä parhaiden kansaivälisten tatuoiden töitä katsellessa ja saa apua oman seuraavan kuvan suunnitteluun! Liput alkaen 10€.

http://spaintattooexpo.com/malaga/

Login to post comments