Vertaa asuntoja

Espanjassa varaudutaan Halloween -juhlaan

Espanjassa varaudutaan Halloween -juhlaan

  • 28/10/2016

Espanjassa juhlitaan näkyvästi lokakuun viimeisenä päivänä Halloween -tunnelmissa. Monet koulut järjestävät teemajuhlia ja kauppojen koristeosastot notkuvat Halloween -pukuja, koristeita ja myös heldelmäkaupoissa ja supermarketeissa voi ostaa koverrettavia kurpitsoja.

Loka-marraskuun vaihde on myös suosittu loma-aika, sillä Espanjassa marraskuun 1. päivänä vietetään Dia de Todos los Santos (suom. Pyhäinpäivä), joka on kansallinen pyhäpäivä. Pitkä viikonloppu täyttää lomakeskukset ja moni suuntaa rantakohteiden sijaan myös kaupunkilomalle tai teemamatkalle.

Esimerkiksi teemapuistot kuten Parque Warner Madridissa ja  Port Aventura Saloussa valmistelevat vieraille kauhureittejä ja koristelevat puistoja teemaan sopivasti. Hieman aikuisempaan makuun voi Halloweenia viettää HalloWine bodegakierroksella Logroñossa (La Rioja)

Kaupungilla 31.10. liikkuessa on siis tavallista, että vastaan kävelee zombeja, luurankoja, noitia ja karkkia kerääviä lapsia. Illalla myös aikuiset juhlimaan suuntaavat valitsevat usein juhla-asun sijaan teemavaatteet.

Tiedot : idealista.com

Close