Vertaa asuntoja

matkustaminen malagassa
  • 24/08/2017

Matkalaukkujen säilytys onnistuu Málagassa

Vihdoinkin ratkaisu matkalaukkujen säilytyspulmaan! Sopii niin lähtijöille kuin tulijoille, junalla, bussilla tai lentokoneella. Päivä kuluu mukavasti ilman laukkuja Málagaan tutustuessa. Kaupungista löytyy runsaasti ravintoloita, museoita, elokuvateattereita ja kauppoja. Paljon on myös ilmaista tekemistä.

Juna-asema

Málagan pääjuna-asemalla Maria Zambranolla on matkalaukkujen säilytyspiste. Se on kyltitetty ”Consignia” ja sijaitsee lähellä C1 linjaa. Lokeroita on eri kokoisia ja hinta vaihtelee 5€ kieppeillä päivä. Juna-asemalta on suora yhteys lentokentälle junalla, matka kestää noin 8 min. Juna-asemalta kävelee vanhaan keskustaan noin 10 minuuttia.

Lock and relax

Málagan keskustassa on avattu uusi matkalaukkujen itsepalvelusäilytyspiste. Koko päivän säilytys maksaa 5€ ja paikka on auki joka päivä klo 10-22. Tämä on sopiva ajankohta, jos hotelli pitää luovuttaa aamulla ja lento on vasta illalla tai lento tulee aikaisin ja majoitukseen pääsee vasta iltapäivällä.

Yritys sijaitsee minuutin kävelymatkan päässä viimeisestä junapysäkiltä Malaga Centro Alamedan juna-asemalta, josta on suora yhteys lentokentälle (11min) ja Málagan pääjuna- ja bussiasemalle (2 min). Jälkimmäiseen myös kävelee noin 10 minuutissa, jos on kevyet kantamukset. Paikassa on ilmainen WIFI sekä videovalvonta.

Varaa mukaan tasaraha kolikkoina. Automaattiin käyvät 0.50 sentin sekä 1 ja 2 euron kolikot. Automaatti antaa poletin, jolla voit lukita minkä tahansa vapaana olevan lokeron. Ota avain mukaan ja muista lokeron numero.

Yritystä käyttäneet matkalaiset kertovat, että voit myös neuvotella pidemmästä ajasta ja yön yli säilytyksestä.

Katso videosta miten säilytys toimii.

Osoite: Calle Casas de Campos, 22, 29001 Málaga

Lisätietoa: https://lockandrelax.es ja FB sivut