Vertaa asuntoja

Paikallista seuraa helposti

Paikallista seuraa helposti

  • 25/09/2015

Paikallisiin ihmisiin tutustuminen on matkailun parhaita puolia: oppii paikallista kieltä, kuulee parhaimmat vinkit sikäläisiin menomestoihin tai mielenkiintoisimpiin tapahtumiin. Tinder etsii sinua lähellä olevat käyttäjät itse määrittelemälläsi kilometrisäteellä.

Tinder on ilmainen sovellus, jonka voi ladata älypuhelimelle, tabletille tai tietokoneelle. Siitä on tullut supersuosittu ja jo arkipäiväinen tapa tutustua uusiin ihmisiin lähellä sinua, missä sitten oletkin!

Tinder ei ole missään nimessä vain nuorison käyttämä apuväline ihmisiin tutustumiseen, vaan kaikenikäiset käyttävät sitä. Sovelluksen käytön kauneus piilee siinä, ettei sitä käyttäessä joudu kokemaan torjutuksi tulemisen ikävää tunnetta. Jos tykkää jonkun profiilista, toinen osapuoli ei saa siitä tietoa, mutta jos molemmat tykkäävät toisistaan, heistä tulee Match, eli pari. Parien kanssa voi aloittaa keskustelun. Voit valita haetko naisia, miehiä vaiko molempia ja millä ikähaarukalla.

Espanjassa Tinderistä löytyy käyttäjiä joka lähtöön. Etsit sitten ystäviä, kumppania, tai yhden illan iloa. Muista kuitenkin, että englanninkielen taito on Espanjassa vielä osittain heikkoa, joten puhu rohkeasti espanjaa vaikka tietäisitkin vain alkeet. Käyttäjät eivät kuitenkaan rajoitu vain paikallisiin asukkaisiin, vaan voit tavata kenet tahansa, mistä tahansa, joka on kanssasi samalla alueella samaan aikaan!

Toisinaan sovelluksessa saattaa ilmetä käyttöön liittyviä ongelmia, esimerkiksi se saattaa jäädä etsimään käyttäjiä paikasta, mistä olet jo lähtenyt. Silloin kannattaa kokeilla puhelimesi asetuksista sijainnin paikannuksen käyttämistä pois päältä ja takaisin, ulos kirjautumista ja tarkistaa nettiyhteys. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteys Tinderin Supportiin, jolloin sinua neuvoo joku Tinderin henkilökunnasta.

Entä jos olet tulossa vain lyhyelle lomalle, mutta silti haluaisit tavata paikallisia helposti Tinderin kautta tutustumalla? Silloin mahdollisuutena on tilata maksullinen Tinder plus, jolloin pääset selaamaan minkä tahansa valitsemasi paikan käyttäjiä. Näin voit jo etukäteen etsiä mielenkiintoisia ihmisiä mistä haluat ja ottaa kaiken irti lyhyestäkin lomastasi. Lähde rohkeasti tutustumaan uuteen kiinnostavaan ihmiseen!

 

Close