Vertaa asuntoja

Vaivoihin apua myös kesällä

Vaivoihin apua myös kesällä

  • 11/05/2016

Aurinkorannikolla toimii runsas määrä suomenkielisiä hoitajia, mutta moni heistä lähtee kesäksi Suomeen. Apua on kuitenkin tarjolla, sillä kansainvälisessä Fuengirolassa toimii useita erimaalaisia terapeutteja.

Hierontaa

Suomalaisista vuoden ympäri hoitoja tekee urheiluhieroja Tuija Soininen. Tuija valmistui Hierojaopistosta v.2014  ja on sen jälkeen pitänyt vastaanottoa Los Bolichesissa. Vaikka olen urheiluhieroja, niin hoidan myös ihan tavallisia kehon jumitiloja, kertoo Tuija. Varsinkin lomamatkalla saattaa pitkään kytenyt niska- tai selkäjumi alkaa vaivaamaan. Kun muuten rentoutuu, niin sitten huomaa kipeät kohdat. Toisinaan myös loma-asunnon patjat ovat jo aikansa eläneet tai eivät muuten vaan sovellu omalle selälle ja aamu alkaa jäykällä selällä. Hieronta voi pelastaa lomasi.

Osteopatiaa

Osteopaatti Jérome Guiot hoitaa lempeästi ja tehokkaasti. Teen laajakirjoista hoitoa, johon manipulaation lisäksi käytän kraniosakraali sekä viskeraaliterapiaa, täsmentää Jérome. Nämä monimutkaiset sanat tarkoittavat kehon kokonaisvaltaista hoitoa keskushermoston tasolla ja hoidossa otetaan huomioon tunne-elämän vaikutukset kehoon. Hoito tapahtuu lempein ottein ja sillä rentoutetaan ja tasapainotetaan koko keho; manipulointi on vasta viimeinen keino. Monesti kipukohta ja sen syyalue ovat eri paikassa, painottaa Jérome.

Jérome Guiot

Esimerkiksi sisäelinten huono liikkuvuus tai jännittyneisyys voi aiheuttaa vaikka selkävaivoja. Ne tutkimalla ja hoitamalla saa aikaan hyviä ja pitkäaikaisia tuloksia. Jérome on ranskalainen, mutta puhuu myös englantia ja espanjaa. Hän ottaa vastaan Benalmádenassa, Marbellassa, suomalaisessa joogakeskuksessa Fuengirolassa sekä tekee myös koti/hotellikäyntejä sopimuksen mukaan.

Energiahoitoa

Japanilainen OPT terapia perustuu ajatukseen, että kehossa olevat epäpuhtaudet ja ”myrkyt” haittaavat kehon optimaalista toimintaa. Tällä energiahoidolla saadaan keho siivottua ja vaivat paranevat. Hoito auttaa sekä kehon kiputiloihin että kroonisiin vaivoihin kuten stressiin, unettomuuteen ja fibromyalgiaan, kertoo japanilainen Hideyoshi Masuhiro (pääkuva). Tasapainoinen ihminen on myös tyytyväinen ja onnellinen ja tämä heijastuu myös ympäristöön. Tavoitteenamme onkin onnellinen ihmiskunta, lisää Masuhiro.
Katso video hoidosta.

Yhteystiedot

Jérome Guiot
puh 654 63 12 17

 

Close