Vertaa asuntoja

Espanja.Com on suomalaisille tarkoitettu Espanjan asunto- ja kiinteistökaupan sekä Espanjassa asumiseen liittyvien palvelujen verkkopalvelu, jonka sivuilla on tarjolla kiinteistönvälittäjien ja rakennuttajien erityisesti suomalaiseen makuun sopivien asuntojen kohdevalikoima. Espanja.Comissa tarjolla on lukuisia myytäviä sekä vuokra-asuntoja, huviloita, uudiskohteita, tontteja ja liike- ja toimitiloja.

Espanja.Com toimii yhteistyössä asunto- ja kiinteistönkaupan ammattilaisten kanssa. Sivuilta löytyy myös Yksityishenkilöiden vuokraamia kohteita.

Espanja.Com vastaa parhaiten asunnon etsijän tarpeisiin ja on helppokäyttöisin ja kattavin asuntokaupan sivusto.

Asuntoa Espanjasta etsiville, vuokraajille ja ostajille Espanja.com on tärkein yksittäinen Espanjasta asunnonhankintaan ja asumiseen liittyvätiedonlähde internetissä.

Espanja.Comin hakupalvelussa voit tutustua kiinteistönvälittäjien kohteisiin kohdetietojen, kuvien, videoesittelyiden, karttojen, pohjapiirustusten ja virtuaaliesittelyjen avulla. Espanja.Com palvelukokonaisuus on käyttäjilleen täysin ilmainen.

Espanja.Comissa ilmoittavien yritysten yhteystiedot ja esittelysivut löytyvät palvelun etusivun Palveluhakemisto otsikon takaa.

Hakulomakkeen avulla määrittelet, millaista kohdetta olet etsimässä.

Sijainnin rajaaminen onnistuu haussa olevien valintalistojen sekä osoitteen vapaavalintakenttien avulla.

Kun olet asettanut haluamasi hakuehdot, saat ETSI-painiketta klikkaamalla hakutuloslistan asunnoista, jotka vastaavat asettamiasi ehtoja.

Hakutuloslistalta voit valita kohteen kuvaa tai kohdetyyppiä klikkaamalla sen kohteen, johon haluat tutustua tarkemmin. Kohdesivulla voit tutustua kohteen tietoihin, kuviin ja sijaintiin kartalla. Kohdesivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella voit myös ottaa helposti yhteyttä kohteen välittäjään.

Palveluhakemisto välilehdeltä voit valita haluamasi palveluryhmän yrityksistä jotka auttavat sinua laajasti Espanjaan muuttoon, asunnonhankintaan, remontointiin, sisustamiseen ym liittyvissä asioissa.

Tietoa Espanja.Comista ja Espanja.Com -verkkopalvelun mediakortin ja yhteystiedot sekä palautelomakkeen löydät Jätä ilmoitus-osiosta.

Close