Vertaa asuntoja

Asuinalue La Zagaleta tarjoaa rikkaille rauhaa

Asuinalue La Zagaleta tarjoaa rikkaille rauhaa

  • 26/01/2018

Maailmanlaajuisesti yksi upeimmista asuinalueesta sijaitsee Etelä-Espanjassa Marbellan läheisyydessä. Raharikkaat hakevat La Zagaletasta yksityisyyttä ja turvallisuutta.


Multimiljonäärien asuinalue Costa del Solilla on vaikeasti saavutettavissa Benahavisin ja Rondan välisen tien varrella. Tarkoin suojeltu luksusalue on yksityisyyttä arvostavien rikkaiden keidas. Matka La Zagaletan asuinalueelle kulkee kahden tarkistuspisteen kautta. Nämä ovat kuitenkin yleensä alueella työskenteleviä varten, sillä suurin osa asukkaista saapuu kotiinsa helikopterilla.

Paljon puhuttu talouskriisi on La Zagaletan alueella tuntematon. Alue on rakentunut tasaiseen tahtiin 1990-luvun loppupuolelta saakka ja alueelle kaavoitetuista 420 huvilasta on rakennettu noin puolet.

Yksityisyys

La Zagaletan alueelle haluavat etsivät luksusta ja ennen kaikkea yksityisyyttä. Keskimäärin unelmahuvila alueelta matkaa 7,5 miljoonaa euroa. La Zagaleta kuuluu Euroopan ja koko maailmanlaajuisesti luksusalueiden kirkkaimpaan kärkikaartiin. Huvilaelämä turvataan korkeatasoisen turvapalvelun myötä. Aktiviteetteina on 36 reiän kilpailutasoisen golfkentän lisäksi alueelta löytyvät ravintolapalvelut alueen asukkaille.

Alueen maine on kiirinyt vuosikymmenien ajan ja alueen asukkaaksi pääsemiseksi tarvitaan miljoonia euroja, mutta ennen kaikkea asukkaat valitaan valintaprosessin kautta. Alueen asukkaista ei ole tarkkaa tietoa, mutta huhupuheet liikkuvat sitäkin vilkkaammin. Alueen rakennuttajat, työntekijät ja ylläpitäjät ovat erittäin vaitonaisia työnantajistaan. Käytännössä alueen asukkaaksi ei kuitenkaan pääse julkisuudessa paljon mukana olevat henkilöt kuten näyttelijät tai jalkapalloilijat, joiden mukana seuraisi paljon julkisuutta ja siten myös parazzeja.

Huhujen mukaan esimerkiksi Julio Iglesias ja Antonio Banderas eivät olisi ”läpäisseet” valintaprosessia ja Shakira sekä Beckhamin perhe olisivat myöskin jääneet alueen asukasvalinnan ulkopuolelle.

La Zagaletan alueen huviloita on harvoin myynnissä. Katso video ja pääset kurkistamaan tarkoin vartioituun alueeseen.

Tiedot: idealista.com

Kuva: clubdecampolazagaleta.com

Close