Vertaa asuntoja

Espanjalaiset lastenvaatteet muodissa

Espanjalaiset lastenvaatteet muodissa

  • 05/03/2018

Espanjalainen vaateala on myös lasten muodin edelläkävijä. Englannin kuninkaallisetkin valitsevat espanjalaista tyyliä perillisilleen ja moni Espanjassa vieraileva isovanhempi tai kummi vie vaatetuliaisia Suomeen.


Espanjalaiset kiinnittävät suuresti huomiota pukeutumiseen. Oman vaatekaapin sisällön lisäksi keskitytään myös lasten vaatteisiin ja ajatus kierrättämisestä on vielä suhteellisen uusi. Lapsille ostetaan kunkin kauden vaatetta ja niin arkeen kuin juhlaan pukeudutaan aina kauniisti. Espanjalainen vaateala on pitänyt hyvin pintansa halpatuonnin puristuksissa ja oman maan tuotteita on tarjolla niin lasten design vaatteina kuin edullisempina käyttömerkkeinä. Lisäksi suurilla ketjuilla kuten Zaralla on omat lastenvaateosastonsa.

Kansainvälistä arvostusta

Lastenvaatteet ovat löytäneet tiensä Espanjan rajojen ulkopuolelle. Julkisuuden henkilöiden lapsilleen pukemat espanjalaiset vaatteet myydään aina nopeasti kaupoista loppuun. Esimerkiksi Englannin kuninkaallisten Williamin ja Katen jälkikasvu on kuvattu useampaan otteeseen espanjalaisen lastenvaatefirma Mi Luceron tuotteissa.

Täysin espanjalainen yritys sijaitsee Axarquian alueella Canillas de Aceitunassa ja vie tuotteitaan esimerkiksi Lontoon luksusliikkeeseen, josta myös kuninkaalliset hankkivat vaatteita. Oma osuutensa valintaan voi olla myös perheen espanjalaisella lastenhoitajalla.

Haluttu tuliainen

Pienemmässä mittakaavassa lastenvaatteista on tullut vientituote myös matkailijoiden myötä. Yhä useampi hankkii tuliaiset paikallista vaatetuotantoa tukien ja ostaa espanjalaisia lastenvaatteita niin omille lapsille kuin tuliaisiksi. Erityisesti juhlavaatteet lapsille tulevan kesän juhliin löytyvät mukavasti lomamatkan aikana.

Tiedot diariosur.es

Close