Vertaa asuntoja

Laskiaistiistai kutsuu kävelemään rantapaseolla

Laskiaistiistai kutsuu kävelemään rantapaseolla

  • 30/01/2018

Aurinkorannikon Leijonat kutsuvat kaikki liikunnan ystävät kävelemään laskiaistiistaina hyväntekeväisyyden ja mukavan yhdessäolon merkeissä Fuengirolan kauniisiin rantamaisemiin. Ohjelmassa myös sauvakävelyopetusta ja diabetes -mittauksia.

Aurinkorannikon Leijonat järjestää laskiaistiistaina 13.2.2018 perinteisen ”LIIKEKANNALLEPANON”. Yhteislähtö tapahtuu Fuengirolan vierasvenesataman edessä olevalta parkkialueelta klo 13. Paseo Marítimoa edetään Sohailin linnan parkkialueelle, jossa käännytään ja tullaan samaa reittiä takaisin. Edestakainen matka on noin kuusi kilometriä. Ajanottoa ei ole, joten kaikki voivat edetä omaan tahtiinsa ja tehdä vaikka vähän lyhyemmänkin lenkin.

Tuttuja mukana

Lähdön tunnelmat kuuluttaa legendaarinen “sinivalkoinen ääni” Juha Jokinen. Paikalla on myös Brasilialaisen jiujitsun Euroopanmestari Emilia Tuukkanen. Paluun jälkeen klo 16 asti on mahdollisuus ostaa ReUlan Suomen armeijan “soppatykissä” valmistamaa hernekeittoa.

Ohjeisohjelmaa

Aurinkorannikon Sydänyhdistyksen Kävelykoulu Sydis opettaa sauvakävelytekniikkaa ja antaa henkilökohtaista ohjausta. Sauvakävelyn asiantuntijan Kaisa Saarentolan johdolla katsotaan sopiva sauvanpituus ja tarkistamme tekniikkaa. Lisäksi on mahdollista lainata sauvoja kävelyreitille.

Aurinkorannikon Diabetesyhdistys mittaa paikanpäällä erilaisia arvoja:

  • Hba1c ( pitkäsokeri), jolla näkee taantuvasti n.2 kk ajalta hemoglobiini A sokeroitumisen, sekä sen oletko tietämättäsi diabetikko.
  • Happisaturaatio ( keuhkojen tilavuus)
  • Verenpaine

Ilmoittautumiset

Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 9.2.2018 asti seuraavissa paikoissa: Centro Finlandia, Ewald’s, Hemingway, Thelman Pullapuoti, Ravintola Nuriasol ja Uusi ReUla. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, voit myös tulla suoraan paikan päälle.

Tuotto hyväntekeväisyyteen

Osanottomaksu on 10 €, joka sisältää aurinkolipan tai vaihtoehtoisesti T-paidan ja vesipullon, joka annetaan kääntöpaikalla. Tilaisuuden tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

HUOM! Viime vuoden liikuntatapahtuman osanottajat! Toivomuksena on, mikäli mahdollista, että laittaisitte sinisen ”Suomi 100” paidan yllenne myös tähän kävelytapahtumaan.

Close