Vertaa asuntoja

Menovinkit 16.2.-18.2.2018

Menovinkit 16.2.-18.2.2018

  • 14/02/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola Casuela de Abuela 16.2.-4.3.

Tällä viikolla Fuengirolassa alkaa Casuela de Abuela -ruokakierros. Tapahtumassa voi tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin nauttimalla tapaksen ja juoman kahden euron yhteishintaan. Lähde testaamaan perinneruokia ja keräämään ruokapassiin leimoja! Lisätietoa tapahtumasta Espanja.Comin artikkelista.

Lue lisää tästä.

Festival de cine Finlandés de Fuengirola 16.2.-22.2.

Fuengirolan Alfil elokuvateatterissa esitetään suomalaisia elokuvia espanjaksi tekstitettynä viikon ajan. Elokuvateatterissa nähdään suomalaisen elokuvatuotannon helmiä kuten Dome Karukosken Mielensäpahoittaja sekä Aki Kaurismäen palkittu Toivon tuolla puolen. Lipun hinta on 5 €. Lisää tietoa Espanja.Comin artikkelista.

Lue lisää tästä.

Holi life Málaga 18.2.

Sunnuntaina Málagassa järjestetään lapsille ja nuorille suunnattu värihupailu. Tapahtumassa juostaan, kävellään tai vaikkapa tanssitaan 5 kilometrin matka ja heitellään väripulveria. Tapahtuman ideana on pitää hauskaa yhdessä kavereiden kanssa ja nauttia liikunnasta sekä hyvästä musiikista. Tämä on erilainen urheilutapahtuma! Tapahtumapaikka Palacio de los Deportes José María Martín Carpenan parkkipaikalle pääsee metrolla Málagan Maria Zambrano juna-asemalta ja päätepysäkille Palacio de los Deportes tai bussilla 110 Benalmádenan suunnasta.  Artikkelin kuvassa Espanjan muita tapahtumakaupunkeja.

Lue lisää tästä.

Llum BCN 16.2.-18.2.

Tänä viikonloppuna Barcelonassa pääsee nauttimaan valotaiteesta. Ympäri Barcelonan Poblenoun -alueen seiniä, parvekkeita ja muita kohteita on valaistu taidokkaasti. Tapahtuma yhdistää perinteitä, taidetta ja tekniikkaa. Lähde katsomaan mitä valo voi saada aikaan!

Lue lisää tästä.

Madrid Productores 17.2.-18.2.

Madridin Plaza Matadero -aukiolla pidetään viikonloppuna tuottajien markkinat. Tapahtuma tuo yhteen yli 90 madridilaista elintarvikkeiden tuottajaa tukien paikallisia toimintaa. Markkinoilla pääsee herkuttelemaan paikallisilla, laadukkailla ja orgaanisilla tuotteilla. Tapahtuma on avoinna la klo 11-19 ja su 11-17.

Lue lisää tästä.

XXIV Maratón Masculino Mascarita Ponte Tacón 16.2.

Joko olet ehtinyt osallistumaan Teneriffan Puerto de la Cruzin karnevaaleihin? Perjantaina ohjelmassa on hauska ja suosittu kisa, jossa miehet suorittavat kilpailurataa korkokengät jalassa. Vaatimuksena on vähintään 8 cm korkeat korot. Vielä ehdit katsomaan yhtä karvevaalien hulluinta tapahtumaa! Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa klo 20 ja itse juoksu klo 22.

Lue lisää tästä.

Close